Mascot International A/S

Disponent

Er du detaljeorienteret og struktureret? Og er du systemstærk og datadrevet, samtidig med at du bliver motiveret af at have ansvar for disponeringen af et stort antal varenumre?

Så har vi det helt rigtige job til dig som disponent i vores logistikafdeling.

Din hverdag
Med reference til vores Supply Chain Manager kommer du til at spille en central rolle i disponeringen af vores tilbehør, som bliver dit ansvarsområde. Det kan være alt fra de lynlåse, reflekser, sytråd og knapper, m.m., som vi bruger til at producere vores kvalitetsprodukter inden for arbejdstøj.

Din centrale opgave bliver at disponere på de aftaler, indkøberne har lavet på indkøb af tilbehørsråvarer. Du kommer til at have den daglige leverandørkontakt når du koordinerer hjemkomstterminer og genererer ordrerne hos den enkelte leverandør.
Herigennem kommer du til at yde et væsentligt bidrag til at sikre, at vores produktion skrider planmæssigt fremad – og at det sker inden for de givne økonomiske rammer.

Hovedelementerne i dit arbejde vil være:  

  • Disponering i henhold til behov og forecast fra planlægning
  • Fremsende forecast og opfølgning på lagerstatus
  • Opfølgning på ankomst af tilbehørsråvarer
  • Fakturakontrol
  • Oprettelse- og vedligehold af stamdata i SAP

Din rolle bliver tværorganisatorisk idet du indgår i tæt samarbejde på tværs af flere afdelinger; herunder vores indkøbs- og kvalitetsafdeling, designafdeling samt vores produktion i Vietnam og Laos.    

Du vil samtidig få rig mulighed for at sætte dit præg på rollen i forhold til at vurdere, om nogle af vores eksisterende processer kan effektiveres og gøres smartere.

Hvem er du?
Din uddannelsesbaggrund og erfaring kan spænde bredt og er ikke afgørende. Vigtigst er det, at du har erfaring fra en rolle, hvor du har arbejdet med databehandling og koordinering i en kommerciel virksomhed.
Har du erfaring fra tekstilbranchen og/eller har arbejdet i virksomheder med leverandørnetværk i Asien, vil det dog være en fordel.

Du trives med at arbejde med it-systemer, herunder Excel, og ser IT som et vigtigt arbejdsredskab med muligheder. Du har gerne kendskab til SAP og har været vant til at arbejde med indkøbsfunktionaliteterne i programmet, herunder oprettelse af ordrer og opdatering af stamdata.

På det mere personlige plan trives du med at arbejde struktureret og målrettet, og du evner at holde overblikket – selv når tingene går stærkt. Du er forandringsvillig og lader dig ikke slå ud af kurs af en dagligdag, som hurtigt kan ændre sig. Sidst, men ikke mindst behersker du engelsk på forhandlingsniveau i både skrift og tale.

Bliv en del af en stærk kultur
MASCOT er en international vækstvirksomhed med en stærk og ambitiøs kultur båret af engagement, kompetencer, flid og samarbejde. Vores ambition er at udvikle, producere, markedsføre og sælge verdens bedste arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj. Du bliver en del af en dynamisk arbejdsplads i konstant udvikling, hvor vi hver dag tilgår vores opgaver med et højt energiniveau, en løsningsorienteret fleksibilitet og omstillingsparathed. Hos os får du stort ansvar, samtidig med at vores ledere gennem coaching, motivation og opfølgning skaber fundament for faglig og personlig udvikling af de enkelte medarbejdere.

MASCOT er også en familievirksomhed og er helt grundlæggende funderet på de familiære værdier. Vi stoler på hinanden, passer på hinanden og behandler hinanden ordentligt og med respekt. Ordentlighed og kvalitet i enhver henseende er i højsædet.

Topmoderne rammer, skabt til arbejdsglæde og dynamik
Siden 2018 har vi haft til huse i vores nybyggede domicil i Pårup vest for Silkeborg. Herfra tilbyder vi en dynamisk hverdag i topmoderne fysiske rammer, både hvad angår interiør og eksteriør. Domicilet er bygget og indrettet med fokus på fællesskabet, et godt arbejdsmiljø og støtter de interne arbejdsgange. Frokosten laves af vores dygtige kokke i restauranten, og både før og efter arbejde kan du frit benytte vores velindrettede fitnesscenter med state-of-the-art maskiner.

MASCOTs domicil er beliggende lige ved Herning-motorvejen og hovedvej A13, hvorved der er nem tilgang i bil fra hele det midtjyske og østjyske område.

Del på:
Region:
Region Midtjylland
Ansøgningsfrist:
Vi behandler ansøgninger løbende
Tiltrædelse:
Hurtigst muligt
Arbejdssted:
Pårup
Yderligere oplysninger fås hos:
Ulla Johannessen
Telefon: +45 30930149
Hjemmeside:
http://www.mascot.dk
Tilbage til toppen