Mascot International A/S

Kommunikationspraktikant

Bliv rustet til fremtidens jobmarked med en praktik hos MASCOT

Skal din praktik indeholde PR og presse, intern kommunikation, branding, strategi, målgruppefokus og kommunikationsopgaver i bred forstand? Vil du have daglig sparring med erfarne kommunikatører og være en del af et flittigt kommunikationsteam, hvor alle er vigtige brikker, og hvor du får prøvet dig selv af i praksis? Vi sikrer, at du kommer hele vejen rundt og oplever forretningsgangene og det daglige liv i en international B2B-virksomhed. Praktikken skræddersyes, så indhold og form passer til din profil og uddannelse.

Vi kan fx tilbyde dig:

 • Erfaring med PR og pressearbejde
 • Idé- og indholdsudvikling til diverse social media platforme (inklusiv monitorering og konkret erfaring med platformene på op til fire sprog)
 • Produktion og eksekvering af tekstindhold til online platforme og video
 • Idéudvikling og produktion af artikler til medarbejdermagasinet
 • Aktiv deltagelse på foto- og filmoptagelser (og bidragende til planlægningen heraf)
 • Et indgående kendskab til procedurer, arbejdsgange og strategier i en større international virksomhed
 • En bred vifte af kommunikationsopgaver til MASCOTs forskellige målgrupper
 • Indflydelse på tilrettelæggelse af dit eget praktikforløb
 • Vejledning og faglig sparring på kommunikation og sprog

Hvem er du?

 • Du brænder for kommunikation
 • Du er glad for at skrive og har et levende, involverende og fejlfrit skriftligt sprog
 • Du har det godt med at være på, at reagere hurtigt og levere
 • Du har gode sproglige kompetencer (dansk og engelsk flydende – flere sprogkundskaber, især tysk er et plus)
 • Du er udadvendt, har et godt humør og er nem at arbejde sammen med
 • Du er engageret, detaljeorienteret og lægger sjæl i dit arbejde
 • Du er studerende på en kommunikationsuddannelse, en journalistisk eller en humanistisk uddannelse – eller noget tilsvarende relevant
 • Du har lyst til at blive en ægte ’mascotter’

Bliv en del af en stærk kultur
MASCOT er en international vækstvirksomhed med en stærk og ambitiøs kultur båret af engagement, kompetencer, flid og samarbejde. Vores ambition er at udvikle, producere, markedsføre og sælge verdens bedste arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj. Du bliver en del af en dynamisk arbejdsplads i konstant udvikling, hvor vi hver dag tilgår vores opgaver med et højt energiniveau, en løsningsorienteret fleksibilitet og omstillingsparathed.
Hos os får du en udfordrende praktikstilling i en professionel og målrettet virksomhed med international kontaktflade, hvor du har gode muligheder for selv at præge udviklingen i praktikken. Kommunikationsafdelingen tæller inklusiv praktikanten 10 personer, og vi er integreret i en større, international marketingafdeling, hvor vi arbejder med høj aktivitet, initiativ og godt humør.
MASCOT er også en familievirksomhed og er helt grundlæggende funderet på de familiære værdier. Vi stoler på hinanden, passer på hinanden og behandler hinanden ordentligt og med respekt. Det er også den tilgang, vi har til vores kunder og andre samarbejdspartnere. Vi gør os umage med at tilbyde en professionel og fremsynet løsning. Ordentlighed og kvalitet i enhver henseende er i højsædet.

Topmoderne rammer, skabt til arbejdsglæde og dynamik
MASCOT er i september 2018 flyttet ind i vores nybyggede domicil i Pårup vest for Silkeborg. Herfra tilbyder vi en dynamisk hverdag i topmoderne fysiske rammer, både hvad angår interiør og eksteriør. Domicilet er bygget og indrettet med fokus på fællesskabet, et godt arbejdsmiljø og støtter de interne arbejdsgange. Frokosten laves af vores dygtige kokke i restauranten (det er naturligvis frivilligt, om du ønsker at være del af frokostordningen). Inden og efter arbejde kan du frit benytte vores velindrettede fitnesscenter med egen fitnessinstruktør og state-of-the-art maskiner.
MASCOTs domicil er beliggende lige ved Herning-motorvejen og hovedvej A13, hvorved der er nem tilgang i bil fra hele det midtjyske og østjyske område.

Hvad gør du nu?
Skriv eller ring til os og hør nærmere! Arbejdstiden som praktikant er som udgangspunkt 37 timer om ugen, og vi forventer, at du er ansat i 4-6 måneder (afhængig af din uddannelse) med praktikstart efter aftale, men gerne 15. januar eller 1. februar. Send en motiveret ansøgning, CV, karakterer og gerne eksempler på tekstarbejde med i din ansøgning. Samtaler afholdes løbende.

Udtalelser fra tidligere og nuværende praktikanter:
Stine Skovgaard Sørensen, praktikant andet halvår 2020 (Studie: Professionsbachelor i kommunikation, Danmarks Medie- og Journalisthøjskole)
»Det første, der slog mig, da jeg startede hos MASCOT, var den varme velkomst, jeg fik. Selvom huset er stort, er der et enormt nærvær. Marketingafdelingen rummer en ret unik sammensætning af mange forskellige kompetencer. Det er som at have et in-house mediehus, hvor alle bidrager med hver sin faglighed mod samme mål. Som kommunikationspraktikant hos MASCOT har jeg fået plads til at dyrke min egen faglighed og sætte teori fra studiet i spil samtidigt med, jeg har fået en masse sparring og løbende feedback. Jeg har i høj grad haft mulighed for at præge mine egne opgaver, og jeg føler, mine kompetencer bliver værdsat. En af de største erfaringer, jeg har fået fra min praktik, er samspillet i en stor, international virksomhed. Samarbejde foregår ikke kun internt i Pårup, men med sælgere i hele Europa, udviklere i Vietnam og fabrikker i Laos. Det er enormt lærerigt og virkelig sjovt at være en del af kommunikationsafdelingen hos MASCOT.«

Sofie, praktikant første halvår 2019 (Studie: Professionsbachelor i kommunikation, Danmarks Medie- og Journalisthøjskole)
»Som kommunikationspraktikant hos MASCOT får du lov at prøve kræfter med dit fag. Du bliver udfordret inden for en bred palet af kommunikationsopgaver og får god feedback på det, du laver. Samtidig har du stor mulighed for at præge dine arbejdsopgaver i den retning, du ønsker. Hos MASCOT er du ikke bare ’praktikanten’, som laver kaffe, men en vigtig del af kommunikationsteamet. Du kommer til at indgå på lige fod med alle andre i teamet og får lov til at være med på mange forskellige projekter. Sidst men ikke mindst, så bliver du en del af et fantastisk team, som fra allerførste dag får dig til at føle dig som en del af virksomheden. Du har altid nogen at søge hjælp hos og sparre med. Samtidig vægtes det sociale utrolig højt, hvilket også er med til at gøre MASCOT til en god praktikplads. Jeg har været super glad for min praktik, hvor jeg har udviklet mig både personligt og fagligt.«

Lærke, praktikant andet halvår 2018 (Studie: Corporate Communication, Aarhus Universitet)
»Som kommunikationspraktikant hos MASCOT er jeg blevet udfordret i en bred vifte af forskellige kommunikationsopgaver og har samtidig oplevet hverdagen i en stor international virksomhed. Hos MASCOT er der frihed under ansvar, og jeg har langt hen ad vejen haft stor indflydelse på, hvordan min arbejdsdag skulle opbygges. Sammen med mine kollegaer har jeg været med til at skabe innovative og spændende kommunikationsmaterialer. I MASCOT er der en unik sammensmeltning af en ung dynamisk tankegang, støttet af mange års erfaring i branchen, og det har været en fornøjelse at arbejde sammen med dygtige kollegaer, der løfter opgaverne sammen.«

 

 

Del på:
Region:
Region Midtjylland
Ansøgningsfrist:
Vi læser ansøgninger løbende
Tiltrædelse:
1. februar 2021
Arbejdssted:
Pårup v. Silkeborg
Yderligere oplysninger fås hos:
Kristina Vigen Bjerre
Telefon: +45 87244772
Mobil: +45 2121 1329
Hjemmeside:
http://www.mascot.dk
Tilbage til toppen