Mascot International A/S

Produkt- og markedsanalytiker

Brænder du for forretningsudvikling? Motiveres du af at skabe faktabaserede beslutningsgrundlag, der skal understøtte strategien? Elsker du at lave analyser, der giver dig produkt-, markeds- og forbrugerindsigt?

Så er du måske vores nye produkt- og markedsanalytiker.

Din motivation

MASCOT er én af Europas mest innovative producenter af arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj med salgsorganisationer i 15 europæiske lande. Når vi lancerer produkter og services til markedet, skal de ikke bare matche, men overgå vores kunders forventninger til design, funktionalitet og kvalitet. Det kalder vi ”Tested to Work”.

For at styrke teamet omkring vores forretningsudvikling etablerer vi nu en nyoprettet stilling som Produkt- og markedsanalytiker, der skal bidrage til at styrke det analytiske grundlag for virksomhedens strategiske udvikling.

Din hverdag

Med reference til Director of Business Development, bliver du ansvarlig for at etablere et formelt Marketing Intelligence System, og desuden styrke virksomhedens markedsindsigt gennem følgende opgaver:

  • Etablering af et formelt Marketing Intelligence System
  • Foretage analyser af Mascots eksisterende sortiment, herunder produktporteføljeanalyser, PLC-analyser, profitabilitetsanalyser, benchmarking-analyser med såvel substituerende produkter i eget sortiment som konkurrerende produkter, mv.
  • Designe og gennemføre slutbrugeranalyser på geografisk internationale markeder, segmenter, købsadfærd og prisanalyser, herunder priselasticitet, m.m.
  • Analysere distributionskanalerne fra forskellige vinkler
  • Kendskabs- og brandanalyser af såvel egne som konkurrerende brands
  • Designe og gennemføre branche- og konkurrentanalyser
  • Med baggrund i analyser, lave anbefalinger / diskussions- og beslutningsoplæg til relevante kolleger for udvikling og optimering af Mascots forretning

Derudover vil du deltage på dele af direktionens strategimøder, og du kan forvente at få nogen rejseaktivitet både inden- og udenlands for at få markedsindsigten, ca. 10 dage om året.

Hvem er du?

Vi forestiller os, at du har gennemført en videregående afsætningsøkonomisk uddannelse f.eks. Cand. Merc. eller Cand. Negot, og at du har min. 2 års erhvervserfaring med lignende opgaver. Du behersker analytiske metoder og programmer, og har gode præsentations- og formidlingsevner. Du taler og skriver flydende og korrekt dansk og engelsk, og gerne et 3. sprog, f.eks. tysk, hollandsk, fransk eller spansk.

Af natur er du analytisk, grundig og detaljeorienteret. Du arbejder kvalitetsbevidst og selvstændigt, samtidigt med at du har gode samarbejdsevner. Du formår at sætte dig hurtigt ind i eksisterende processer, og vil samtidigt gerne udfordre eksisterende holdninger og metoder. Det falder dig naturligt at tage ansvar for dine arbejdsopgaver, og du er robust og fleksibel, hvis der pludseligt opstår nye opgaver.

Bliv en del af en stærk kultur

MASCOT er en international vækstvirksomhed med en stærk og ambitiøs kultur båret af engagement, kompetencer, flid og samarbejde. Vores ambition er at udvikle, producere, markedsføre og sælge verdens bedste arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj. Du bliver en del af en dynamisk arbejdsplads i konstant udvikling, hvor vi hver dag tilgår vores opgaver med et højt energiniveau, en løsningsorienteret fleksibilitet og omstillingsparathed. Hos os får du stort ansvar samtidig med.

MASCOT er også en familievirksomhed og er helt grundlæggende funderet på de familiære værdier. Vi stoler på hinanden, passer på hinanden og behandler hinanden og vores omgivelser ordentligt og med respekt. Ordentlighed og kvalitet i enhver henseende er i højsædet.

Topmoderne rammer skabt til arbejdsglæde og dynamik

Vi tilbyder vi en dynamisk hverdag i topmoderne fysiske rammer, både hvad angår interiør og eksteriør. Domicilet er bygget og indrettet med fokus på fællesskabet, et godt arbejdsmiljø og støtter de interne arbejdsgange. Frokosten laves af vores dygtige kokke i restauranten, og både før og efter arbejde kan du frit benytte vores velindrettede fitnesscenter med state-of-the-art maskiner.

 

MASCOTs domicil er beliggende lige ved Herning-motorvejen og hovedvej A13, hvorved der er nem tilgang i bil fra hele det midt- og østjyske område.

Del på:
Region:
Region Midtjylland
Ansøgningsfrist:
Løbende
Tiltrædelse:
Så snart som muligt
Arbejdssted:
Pårup v. Silkeborg
Yderligere oplysninger fås hos:
Niels Høigaard Hald
Telefon: +45 87244700
Mobil: +45 21211325
Hjemmeside:
http://www.mascot.dk
Tilbage til toppen