Mascot International A/S

Oldfrue

Brænder du for at skabe rene og pæne omgivelser for dine kollegaer og gæster i huset? Vil du tage medansvar for at skabe en passioneret ånd i teamet? Går du forrest med at sætte en høj rengøringsstandard i vores topmoderne bygning? Sætter du en personlig stolthed i, at der er rent, frem for, at du ”har været der”.

Så er du måske vores nye kollega i rengøringsafdelingen.

Din motivation

MASCOT har et af Danmarks mest moderne domiciler, hvor mere 300 engagerede medarbejdere hver dag arbejder med at skabe værdi for kunderne.

For at sikre en høj rengøringsstandard, der er Tested to Work til gavn for både eksterne gæster og kollegernes trivsel, har vi besluttet os for at in-source rengøringsafdelingen og ansætte egne medarbejdere.

Med reference til og i samarbejde med vores receptionsleder motiveres du af at tilrettelægge en effektiv rengøringsindsats i hele bygningen. Du skal brænde for at skabe tid til de ting du ser i huset, som du gerne vil sætte fokus på udover den normale rengøringsindsats. Du trives med selv at indgå i rengøringsteamet på i alt 4 medarbejdere, som du kan være med til at rekruttere.

Din hverdag

Din hverdag vil være præget af forskellige typer rengøringsopgaver efter plan, besluttede fokusområder, samt ad hoc opgaver, der akut skal løses. Eksempler fra din kommende hverdag kunne være:

  • Holde opsyn med huset, reagere på detaljer, der skal ordnes.
  • Gulvvask med maskine og moppe samt øvrig rengøring på kontorer, toiletter, restaurant, fitnesslokale, baderum og mødelokaler.
  • Indvendig vinduespudsning og rengøring af indvendig facade.
  • Daglig dialog med den interne Facility afdeling om skader og slitage
  • Ansættelse og oplæring af nye medarbejdere.

Arbejdstiderne vil være efter nærmere aftale indenfor domicilets åbningstid mellem 5.30 og 19.00.

Hvem er du?

Vi forestiller os, at du har ledelseserfaring i en rengøringsfunktion, at du har egen rengøringserfaring, og at du taler og skriver dansk på et højt niveau.

Af natur er du struktureret og kan arbejde med mange bolde i luften samtidig med, at du bevarer overblikket.

Du er en engageret teamplayer med et højt drive og med din smittende energi og dit gode humør, giver du dine kollegaer lyst til at samarbejde med dig.

Det falder dig naturligt at tage ansvar for dine arbejdsopgaver, og du er robust og fleksibel, hvis der pludseligt opstår nye opgaver.

 

Bliv en del af en stærk kultur

MASCOT er en international vækstvirksomhed med en stærk og ambitiøs kultur båret af engagement, kompetencer, flid og samarbejde. Vores ambition er at udvikle, producere, markedsføre og sælge verdens bedste arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj. Du bliver en del af en dynamisk arbejdsplads i konstant udvikling, hvor vi hver dag tilgår vores opgaver med et højt energiniveau, en løsningsorienteret fleksibilitet og omstillingsparathed. Hos os får du stort ansvar samtidig med.

MASCOT er også en familievirksomhed og er helt grundlæggende funderet på de familiære værdier. Vi stoler på hinanden, passer på hinanden og behandler hinanden og vores omgivelser ordentligt og med respekt. Ordentlighed og kvalitet i enhver henseende er i højsædet.

 

Topmoderne rammer skabt til arbejdsglæde og dynamik

Vi tilbyder vi en dynamisk hverdag i topmoderne fysiske rammer, både hvad angår interiør og eksteriør. Domicilet er bygget og indrettet med fokus på fællesskabet, et godt arbejdsmiljø og støtter de interne arbejdsgange. Frokosten laves af vores dygtige kollegaer i restauranten, og både før og efter arbejde kan du frit benytte vores velindrettede fitnesscenter med egen fitnessinstruktør og state-of-the-art maskiner.

MASCOTs domicil er beliggende lige ved Herning-motorvejen og hovedvej A13, hvorved der er nem tilgang i bil fra hele det midt- og østjyske område.

Del på:
Region:
Region Midtjylland
Ansøgningsfrist:
Løbende
Tiltrædelse:
1. juni 2020 eller før
Arbejdssted:
Pårup v. Silkeborg
Yderligere oplysninger fås hos:
Rikke Falk Duch Arapoglu
Telefon: +45 8724 4700
Hjemmeside:
http://www.mascot.dk
Tilbage til toppen