Mascot International A/S

Praktikophold i international virksomhed

Bliv rustet til det internationale jobmarked med en praktikplads hos MASCOT!

Brænder du for at prøve din faglighed af i et dynamisk og internationalt miljø? Så har du nu muligheden hos MASCOT International – hvor du får mulighed for at tilegne dig en masse praktisk erfaring, samtidig med at vi forventer at nyde godt af dine nyerhvervede teoretiske kompetencer.

Hos MASCOT producerer og sælger vi et bredt udvalg af arbejdstøj og sikkerhedssko. Vi har egne fabrikker i både Vietnam og Laos, hvor vi sikrer gode arbejdsforhold for vores omkring 3000 kolleger, samtidig med at vores produkter bliver produceret i den ypperste kvalitet – alt, hvad vi laver er ”Tested to work”.

Hvad får du ud af en praktikplads hos MASCOT?
Uanset hvor i MASCOT vi måtte finde det rigtig match for dig i en praktikperiode, kan du være stensikker på, at du bliver travlt beskæftiget, og at vi gør vores ypperste for at give dig spændende opgaver og sørge for, at du kommer til at føle dig som en del af teamet. Vi sørger for, at du får en grundig introduktion til MASCOT, afdelingen og de enkelte arbejdsopgaver.

Et praktikophold i MASCOT er kort sagt din mulighed for at få lærerig og relevant erhvervserfaring i en international virksomhed i vækst.

Er vi det rette match?
En praktikplads hos os giver dig et solidt fagligt og kulturelt fundament til en fremtidig karriere i forskellige stillinger både i Danmark og på det internationale marked. Vi har i MASCOT også oplevet flere gange, at praktikanter har fået enten studiejob eller fast stilling hos os efter endt studietid.

For at sikre det rette match mellem MASCOT og dig, forventer vi af dig, at du er i gang med en længerevarende uddannelse. Du er energisk, har gå-på-mod og viser initiativ. Du har helt naturligt fokus på detaljen, gør dig umage og leverer altid opgaver og service af høj kvalitet. På MASCOTs hovedkontor er vi mere end 20 forskellige nationaliteter, så uanset praktikområde er det en fordel, hvis du har stærke sproglige kompetencer både skriftligt og mundtligt.

Vi tilbyder dig til gengæld gode muligheder for at udvikle dig både fagligt og personligt i en international virksomhed i vækst sammen med kompetente og dedikerede kolleger.

Bliv en del af en stærk kultur
MASCOT er en international vækstvirksomhed med en stærk og ambitiøs kultur båret af engagement, kompetencer, flid og samarbejde. Vores ambition er at udvikle, producere, markedsføre og sælge verdens bedste arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj. Du bliver en del af en dynamisk arbejdsplads i konstant udvikling, hvor vi hver dag tilgår vores opgaver med et højt energiniveau, en løsningsorienteret fleksibilitet og omstillingsparathed.

Hos os får du en udfordrende praktikstilling i en professionel og målrettet virksomhed med international kontaktflade, hvor du har gode muligheder for selv at præge udviklingen i praktikken.
MASCOT er også en familievirksomhed og er helt grundlæggende funderet på de familiære værdier. Vi stoler på hinanden, passer på hinanden og behandler hinanden ordentligt og med respekt. Det er også den tilgang, vi har til vores kunder og andre samarbejdspartnere. Vi gør os umage med at tilbyde en professionel og fremsynet løsning. Ordentlighed og kvalitet i enhver henseende er i højsædet.

Topmoderne rammer, skabt til arbejdsglæde og dynamik
MASCOT er i september 2018 flyttet ind i vores nye domicil i Pårup vest for Silkeborg. Herfra tilbyder vi en dynamisk hverdag i topmoderne fysiske rammer, både hvad angår interiør og eksteriør. Domicilet er bygget og indrettet med fokus på fællesskabet, et godt arbejdsmiljø og støtter de interne arbejdsgange. Frokosten laves af vores dygtige kolleger i restauranten (det er naturligvis frivilligt, om du ønsker at være del af frokostordningen). Inden og efter arbejde kan du frit benytte vores velindrettede fitnesscenter med egen fitnessinstruktør og state-of-the-art maskiner.

Del på:
Region:
Region Midtjylland
Ansøgningsfrist:
Vi behandler ansøgninger løbende
Arbejdssted:
Pårup v. Silkeborg
Yderligere oplysninger fås hos:
Maria Hamann Wium
Telefon: +45 8724 4827
Hjemmeside:
http://www.mascot.dk
Tilbage til toppen