Mascot International A/S

Head of Communications

Brænder du for at skabe kobling mellem skarp kommunikation og virksomhedens kommercielle, strategiske målsætninger? Trives du med at være en hands-on leder for et team af 6 dygtige kommunikatører? Er du en blændende tekstforfatter med et kreativt og 100% fejlfrit dansk sprog?

Har du desuden lyst til at være en del af en engageret kultur i en international og markedsledende virksomhed i stærk udvikling? Så er du måske vores nye Head of Communications.

Om jobbet

Med reference til MASCOTs Internationale Marketing Manager får du ansvaret for at definere og implementere tone, stil og niveau for virksomhedens kommunikation. Vi forventer, at du både vedligeholder og videreudvikler på eksisterende platforme samt sørger for, at vi placerer os på andre/nye platforme, især med fokus på digital kommunikation.

Hovedopgaverne i stillingen er:

 • Strategi, blandt andet ansvar for udarbejdelse og implementering af PR og kommunikationen i overensstemmelse med MASCOTs virksomhedsstrategi.
 • Ledelse og drift, blandt andet løbende sørge for, at kollegerne i afdelingen er motiverede og kvalificerede i forhold til afdelingens opgaver.
  • Sparring i detaljen på alle typer kommunikationsopgaver inklusive afdelingens store projektledelses-opgaver
  • Ansvar for opdatering, vedligeholdelse, videreudvikling og eventuel udskiftning af kommunikationsværkstøjer (softwares, databaser, systemer, etc.), således de altid er fremtidssikrede.
 • Målgrupperettede kommunikations- og PR-aktiviteter, blandt andet ansvar for og planlægning af MASCOTs globale PR-plan og -aktiviteter.
  • Desuden ansvar for udarbejdelse og implementering af PR-tekster, samt ansvar for strømlining og udvikling af content til forhandlere, fx indhold til nyhedsbreve.
 • Tekstudarbejdelse og implementering, ansvar for udarbejdelse af primært produktrelaterede tekster til salgs- og marketingmaterialer.
  • Ansvar for korrekturlæsning (primært danske tekster), strategisk godkendelse/sign-off af samtlige skriftlige kilder til ekstern brug.
 • Analyser, blandt andet sparring og input til kvantitative undersøgelser, samt ansvar for kvalitative analyser.

Desuden forventer vi, at du bidrager til det tværorganisatoriske samarbejde gennem deltagelse i opgaver og projekter, og at du sørger for, at afdelingens leverancer sker til tiden.

Om dig

Du har en relevant videregående uddannelse på kandidatniveau, og du kommer med 3-5 års erhvervs- og ledelseserfaring fra en lignende stilling, gerne i en international virksomhed. Du besidder en solid erfaring og indsigt i digital kommunikation, og du kan begå dig på alle organisatoriske niveauer. Du evner på samme tid at være en skarp sparringspartner for kolleger og ledere og at være den, der skriver den skarpe tekst. Du er vant til at udarbejde stærk intern og ekstern virksomhedskommunikation, der sælger både værdibaserede og kommercielle budskaber til forskellige målgrupper, ligesom du kan formidle komplekse sammenhænge på en letforståelig måde. Du har en analytisk tilgang samt  tilvejebringer og anvender data i planlægningsfasen, således at strategiske beslutninger træffes ud fra et sikkert grundlag. Du er en erfaren bruger af IT, og du kan begå dig på forhandlingsniveau på engelsk i både skrift og tale.

Som person har du naturlig gennemslagskraft og et vindende væsen, som gør dig både stærk til at skabe relationer, samt en respekteret og værdsat teamplayer. Med din metodiske og strukturerede arbejdstilgang formår du selvstændigt at løse dine opgaver og bevare overblikket, selv når tingene går stærkt. Du er robust og både evner og har erfaring med at arbejde under stort arbejdspres, uden at det går ud over kvaliteten af dit arbejde. Ydermere har du et højt drive og ligeså energiniveau, og du vækker både tillid og respekt om din person.

Om teamet

I Kommunikationsafdelingen har vi en meget bred vifte af kommunikationsopgaver fordelt på intern og ekstern kommunikation til flere forskellige målgrupper (både B2B og B2C) på mange europæiske markeder. Vi løfter hele processen inhouse – fra strategi og projektledelse til eksekvering og evaluering. Kommunikations-teamet er del af en stor marketingafdeling, som rummer blandt andet et grafisk team, et online-/e-commerce-team og markedskoordinatorer.

Bliv en del af en stærk kultur

MASCOT er en international vækstvirksomhed med en stærk og ambitiøs kultur båret af engagement, kompetencer, flid og samarbejde. Vores ambition er at udvikle, producere, markedsføre og sælge verdens bedste arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj. Du bliver en del af en dynamisk arbejdsplads i konstant udvikling, hvor vi hver dag tilgår vores opgaver med et højt energiniveau, en løsningsorienteret fleksibilitet og omstillingsparathed. Hos os får du stort ansvar, samtidig med at vores ledere gennem coaching, motivation og opfølgning skaber fundament for faglig og personlig udvikling af de enkelte medarbejdere.

MASCOT er også en familievirksomhed og er helt grundlæggende funderet på de familiære værdier. Vi stoler på hinanden, passer på hinanden og behandler hinanden ordentligt og med respekt. Det er også den tilgang, vi har til vores kunder og andre samarbejdspartnere. Vi gør os umage med at tilbyde en professionel og fremsynet løsning. Ordentlighed og kvalitet i enhver henseende er i højsædet.

Topmoderne rammer, skabt til arbejdsglæde og dynamik

Vi er i september 2018 flyttet ind i vores nye domicil i Pårup vest for Silkeborg. Herfra tilbyder vi en dynamisk hverdag i topmoderne fysiske rammer, både hvad angår interiør og eksteriør. Domicilet er bygget og indrettet med fokus på fællesskabet, et godt arbejdsmiljø og støtter de interne arbejdsgange. Frokosten laves af vores dygtige kolleger i restauranten, og både før og efter arbejde kan du frit benytte vores velindrettede fitnesscenter med egen fitnessinstruktør og state-of-the-art maskiner.

MASCOTs domicil er beliggende lige ved Herning-motorvejen og hovedvej A13, hvorved der er nem tilgang i bil fra hele det midt- og østjyske område.

Del på:
Region:
Region Midtjylland
Jobtype:
Fast
Arbejdstid:
Fuldtid
Arbejdsdage:
Dag
Ansøgningsfrist:
Løbende
Tiltrædelse:
Så snart som muligt
Arbejdssted:
Pårup v. Silkeborg
Yderligere oplysninger fås hos:
Sicco Steenhuisen
Mobil: +45 3093 0143
Hjemmeside:
http://www.mascot.dk
Tilbage til toppen