Mascot International A/S

Työvaatteiden ja turvajalkineiden kenttämyynnin tehtävä

MASCOT:
on kansainvälinen, perheomisteinen yritys, joka kehittää, valmistaa ja markkinoi korkealaatuisia työvaatteita ja turvajalkineita rakennuksille ja teollisuuteen. Yritys on kasvanut voimakkaasti viime vuosina ja se onkin markkinajohtaja alallaan Tanskassa ja yksi Euroopan suurimmista työvaatemerkeistä. Yrityksen toiminta perustuu selkeästi määritettyihin tavoitteisiin ja yrityskulttuuriin. Useista muista toimialalla toimivista yrityksistä poiketen Mascot myy tuotteet loppuasiakkaille aina jälleenmyyjiensä kautta.

Mascot:n lisätessä investointejaan Suomessa, etsimme uutta henkilöä kenttämyyntitehtäviin Account Managerin positiolla sijaintipaikkana Tampereen seutu. Sieltä käsin Account Manager kontaktoi potentiaalisia asiakkaita Tampereen seudulla ja muualla Suomessa.

Tehtävä:
Tehtävässäsi kasvatat ja ylläpidät Mascotin jälleenmyyntiverkostoa ja hankit jälleenmyyjillemme työvaateasiakkaita. Tehtävässäsi vierailet yrityksissä esittelyynkäyttöön rakennetulla työvaate-esittelyautolla. Työskentelet yhdessä muun Suomen myyntitiimin kanssa erilaisissa asiakasprojekteissa. Vastaat tehtävässäsi Suomen Country Managerille

 Tehtäviisi kuuluu:

  • Suunnittelet omat asiakaskäyntisi ja kontaktisi alueellasi
  • Suunnittelet ajankäyttösi tehokkaasti optimoiden liikkumisen alueellasi
  • Vastaa omasta tarjouskannastasi ja myyntisi tuloksesta
  • Kohdistat toimintasi loppukäyttäjiin ja jälleenmyyjiin alueellasi
  • Raportoit suunnitellut ja toteutuneet myyntitoimenpiteesi CRM järjestelmän kautta
  • Osallistut messuihin
  • Toteutat Mascotin suunnittelemia kampanjoita
  • Toteutat Mascotin määrittämää Suomen strategiaa
  • Tehtäväsi on aluksi 50% jälleenmyyjä ja 50% loppuasiakaspainotteinen kohdistuen uusiin ja olemassaoleviin asiakkaisiin

Ammatilliset taidot:
Ihanne tapauksessa sinulla on aikaisempaa kokemusta työvaatteista ja turvajalkineista joko vähittäiskaupan tai työvaatevalmistajan palveluksessa. Eduksi on, jos olet työskennellyt aikaisemmin vastaavantyyppisessä kenttämyynnin tehtävässä jollain toimialalla. Voit osoittaa selkeitä ja mitattavia tuloksia aikaisemmista tehtävistäsi ja sinulla on hyvät neuvottelutaidot. Olet luotettava henkilö ja pystyt luomaan pitkäaikaisia asiakassuhteita jälleenmyyjiin ja loppukäyttäjiin. Hallitset tärkeimmät MS Office ohjelmat.

Henkilökohtaiset taidot:
Menestyäksesi tehtävässä, on tärkeää että pystyt työskentelmää itsenäisesti ja omaat hyvän tekemisen halun. Tehtävä edellyttää monien asioiden samanaikaista tekemistä ja niiden saattamista kunniakkaasti maaliin. Työskentelet strukturoidusti ja seuraat sekä raportoit asiakkuuksiasi määritetyillä raporteilla.

Koska haluamme sinun pysyvät palveluksessamme pitkään, haluamme nähdä vakaa CV:n. Puhut sujuvaa suomea ja pystyt myös kommunikoimaan englanniksi. Asut myyntialueellasi, ideaalisesti Tampereen seudulla. Silloin kun et ole asiakkaiden luona, työskentelet kotikonttorista. Tehtävä on matkapainotteinen, jolloin olet myös öitä poissa kotoa.

Mascot tarjoaa sinulle:
Mascotilla palkitsemme ammatitaitoiset, kehitys- ja muuntautumiskykyiset työntekijät. Annamme jokaiselle joka voi ja haluaa, mahdollisuuden kehittyä sekä henkilökohtaisesti että ammatillisesti. Tarjoamme hyvän yrityksen taustatuen, kokemuksen ja taitojesi mukaisen kiinteään palkkaan perustuvan palkkauksen sekä markkinoiden kattavimman tuotevalikoiman tehtäväsi menestyksekkääseen hoitoon.

Hakeminen:
Hae tehtävää lataamalla englanninkielinen CV. Hakemuksia käsitellään sitä mukaan, kun ne saapuvat ja palkkaamme Account Managerin välittömästi oikean henkilön löydyttyä.

Share on:
Region:
Pirkanmaa
Application deadline:
Running
Expected Start Date:
As soon as possible
Location:
Tampere - Finland
Contacts:
Tommi Ylitalo
Mobile: +358 447358537
Company homepage:
http://www.mascot.dk
Back to the top