Du søger stillingen

Projektleder – Special Projects

  Vores privatlivspolitik

Samtykkeerklæring til behandling af persondata i forbindelse med rekrutteringsprocessen og eventuelt løbende ansættelsesforhold:

Med det formål at optimere rekrutteringsprocessen, herunder at kontakte dig og effektivt at kunne vurdere om du er en kvalificeret kandidat til en ledig stilling hos Mascot International A/S (CVR nr. 1386 3385) eller datterselskab, hvor du måtte ansøge om ansættelse (herefter samlet benævnt ’MASCOT’) indsamler og behandler MASCOT personoplysninger om dig. Inden vi indleder indsamlingen og behandlingen har vi brug for dit samtykke.

Som ansøger er du ikke forpligtet til at give personoplysninger i rekrutteringsprocessen. Bemærk dog, at disse er nødvendige for at vi kan vurdere om du er en kvalificeret kandidat til den pågældende stilling og i sidste ende indgå aftale om ansættelse. Vi anbefaler, at du kun afleverer personlige data, der er nødvendige for at fuldføre ansøgningen.

Hvis du indgår aftale om ansættelse, informeres du særskilt om MASCOTs behandling af dine personoplysninger under det løbende ansættelsesforhold.

Tilbagekaldelse af samtykke
Du kan til enhver tid trække dit samtykket tilbage, hvorefter vi vil stoppe med at behandle dine personoplysninger. Tilbagekaldelse af samtykke påvirker ikke lovligheden af vores behandling indtil tilbagekaldelsen. Tilbagekaldelse af samtykke kan ske ved fremsendelse af e-mail til GDPR@mascot.dk. Alternativt kan du altid bruge funktionen "rediger min profil" på din EasyCruit-konto og slette dine oplysninger.

Privatlivspolitik
Detaljer om vores behandling af dine personoplysninger, herunder opbevaring, findes i vores privatlivspolitik: https://www.mascot.dk/da/privatlivspolitik

Accept
Ved at klikke ’Jeg accepterer vilkår for anvendelse’ giver du dit samtykke til at MASCOT må behandle de personoplysninger jeg afleverer forbindelse i rekrutteringsforløbet. Når jeg klikker ’Jeg accepterer vilkår for anvendelse’ bekræfter jeg at have læst og forstået ovenstående.

  Allerede oprettet?

 

Hvor længe må vi opbevare din ansøgning? Felt obl.

Hvor længe må vi opbevare din ansøgning?