Mascot International A/S

Visual Merchandiser

Har du stærke samarbejdsevner, og brænder du for kreative og praktiske løsninger? Motiveres du af at arbejde med messer og udstillinger i et internationalt perspektiv, og trives du i en hverdag, hvor ingen dage er ens?  Så er det dig, vi søger til vores Instore-team hos MASCOT® WORKWEAR!

MASCOTs Instore-team er ansvarlige for de messer og shop-in-shop-løsninger, vi tilbyder vores forhandlere. Som Visual Merchandiser bliver din vigtigste opgave at lave merchandiseplaner og koordinere vores messer i Danmark og Europa. Messerne varierer meget i størrelse, og derfor vil du opleve en afvekslende hverdag. Du vil derudover også assistere med de mange små udstillinger, vi årligt deltager på.

Opgaverne spænder bredt, men vil primært omfatte:

  • Udførelse af merchandiseplaner til vores mange messer
  • Koordinere pakning og udpakning af messerne
  • Opdatering og vedligeholdelse af vores showrooms i Pårup
  • Bestilling af tøj til messer og showrooms
  • Vedligeholdelse af ERP-system (SAP)
  • Assistance med opsætning af messer.

Du bliver en vigtig del af vores velfungerende Instore-team på 8 kolleger. Vi er teamplayers, der deler vores succesoplevelser og sparrer om komplekse udfordringer. Der er en uformel tone i afdelingen, hvor vi også har plads til at have det sjovt sammen. Hos os vil du opleve en dynamisk arbejdsplads med en stærk teamånd og mulighed for personlig og faglig udvikling.

Trives med at arbejde i et dynamisk miljø
Du er uddannet inden for eller har flair for Visual Merchandise, og har erfaring med styling tøj, trends og farver fra et lignede job. Du er struktureret og koordinatorrollen og administrative opgaver falder dig naturligt, og du trives samtidig med skarpe deadlines. Du har teknisk indsigt eller interesse i at lære det – erfaring med SAP er en fordel, men ikke et krav. Du vil kunne trives med messebranchens dynamiske energi og sætter en ære i at levere shop-in-shops på højt niveau. Du er proaktiv og en stærk teamplayer, der trives med at løfte i flok samt arbejde selvstændigt. Du mestrer dansk og engelsk flydende og professionelt i både skrift og tale.

Bliv en del af en stærk kultur

MASCOT er en international vækstvirksomhed med en stærk og ambitiøs kultur båret af engagement, kompetencer, flid og samarbejde. Vores ambition er at udvikle, producere, markedsføre og sælge verdens bedste arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj. Du bliver en del af en dynamisk arbejdsplads i konstant udvikling, hvor vi hver dag tilgår vores opgaver med et højt energiniveau, en løsningsorienteret fleksibilitet og omstillingsparathed. Hos os får du stort ansvar, samtidig med at vores ledere gennem coaching, motivation og opfølgning skaber fundament for faglig og personlig udvikling af de enkelte medarbejdere.

MASCOT er også en familieejet virksomhed og er helt grundlæggende funderet på de familiære værdier. Vi stoler på hinanden, passer på hinanden og behandler hinanden ordentligt og med respekt. Det er også den tilgang, vi har til vores kunder og andre samarbejdspartnere. Vi gør os umage med at tilbyde en professionel og fremsynet løsning. Ordentlighed og kvalitet i enhver henseende er i højsædet.

 

Topmoderne rammer, skabt til arbejdsglæde og dynamik

MASCOTs domicil ligger i Pårup, lige vest for Silkeborg. Vi ligger lige ud til Herning-motorvejen og hovedvej A13, så du kommer nemt frem fra hele det midt- og østjyske område.

Vores domicil byder på topmoderne fysiske rammer, både i forhold til interiør og eksteriør. Udover egen, velindrettet kontorplads indbyder vores hus til fællesskab og godt arbejdsmiljø. Frokosten laves af vores dygtige kokke i restauranten, og nydes med udsigt til både mark og skov fra øverste etage i bygningen. Derudover kan du både før og efter arbejde frit benytte vores velindrettede fitnesscenter med state-of-the-art maskiner.

Del på:
Region:
Region Midtjylland
Jobtype:
Fast
Arbejdstid:
Fuldtid
Arbejdsdage:
Dag
Ansøgningsfrist:
Vi læser ansøgninger løbende
Tiltrædelse:
Hurtigst muligt
Arbejdssted:
Engesvang
Yderligere oplysninger fås hos:
Pia Dalum
Tilbage til toppen