Mascot International A/S

Designer Assistent

Er du passioneret omkring design, og har du lyst til at indgå i en læringsproces og udvikle dine kompetencer indenfor den kreative design proces? Så er du måske den nye Designer Assistent hos MASCOT® WORKWEAR.

Som vores nye Designer Assistent, bliver du en del af afdelingen Design Innovation, som arbejder med innovation og kreativitet i designudviklingen. Du vil arbejde tæt sammen med vores erfarne kreative designere og bidrage til udviklingen af nye kollektioner.

Innovation, passion og kvalitet er bærende elementer i produktudviklingen, og du bliver en del af et internationalt miljø bestående af dygtige og engagerede kollegaer, som hjælper hinanden i mål med opgaven. Der er samtidig rig mulighed for både personlig og faglig udvikling i stillingen.

Vores kompromisløse holdning til kvalitet betyder, at vi har et mål om at levere verdens bedste produkter, der lever op til gældende sikkerhed og standarder til vores kunder.

En afgørende del af strategien er innovation, test og kontrol af metoder og produkter. Derfor har vi gennem de seneste mange år brandet os på at være TESTED TO WORK - et velklingende slogan men for os også en afgørende arbejdsstrategi.

 

Din motivation

I stillingen kommer du til at assistere vores kreative designere med forskellige opgaver i udviklingsprocessen. Derfor trives du i et i miljø med højt tempo, hvor du er involveret i flere opgaver samtidigt, og i en omskiftelig hverdag, hvor der kan ske ændringer undervejs i designprocessen. Du brænder for kvalitet og har en forståelse for, at kvalitetsprodukter kræver kvalitet i alle detaljer. Din vigtigste motivation er dedikation og nysgerrighed overfor produkterne og designfasen, og at du er villig til at lære.

Hovedelementer i jobbet vil være:  

  • Assistere designere med artwork og farvesammensætninger
  • Rentegning af produkttegninger og styles i Illustrator og Photoshop
  • Opdatere stylefolders
  • Koordinere og udføre design af tilbehør med det øvrige designteam
  • Assistere med lookbook, moodboard, tilbehør og præsentationsmateriale
  • Opsamling fra messer, herunder lave fysiske inspirationsmapper
  • Koordinering af catwalk ved præsentationer.

Hvem er du?

Du har en videregående uddannelse indenfor tekstildesign, og vi forestiller os, at du har minimum 2 års erfaring fra en lignende stilling, hvor du har arbejdet med den kreative designproces.

Du har en høj grad af faglighed og brænder for design. Af natur er du kreativ og nysgerrig, søger inspiration, og tænker ud af boksen. Samtidigt er du struktureret, hvilket hjælper dig til at overskue komplekse sammenhænge. Du arbejder passioneret, dedikeret og vedholdende, og har et skarpt øje for både detaljerne og overholdelse af deadlines. Det er naturligt for dig at anvende programmerne Illustrator, InDesign, Photoshop og Excel i dine opgaver.

Da du kommer til at arbejde meget tæt sammen med kollegaerne i udvikling og produktion i Vietnam, er du flydende på engelsk i skrift og tale. Din energi og dit humør er smittende, og du giver dine kollegaer lyst til at samarbejde med dig.

 

Bliv en del af en stærk kultur

MASCOT er en international vækstvirksomhed med en stærk og ambitiøs kultur båret af engagement, kompetencer, flid og samarbejde. Vores ambition er at udvikle, producere, markedsføre og sælge verdens bedste arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj. Du bliver en del af en dynamisk arbejdsplads i konstant udvikling, hvor vi hver dag tilgår vores opgaver med et højt energiniveau, en løsningsorienteret fleksibilitet og omstillingsparathed. Hos os får du stort ansvar, samtidig med at vores ledere gennem coaching, motivation og opfølgning skaber fundament for faglig og personlig udvikling af de enkelte medarbejdere.

MASCOT er også en familieejet virksomhed og er helt grundlæggende funderet på de familiære værdier. Vi stoler på hinanden, passer på hinanden og behandler hinanden ordentligt og med respekt. Det er også den tilgang, vi har til vores kunder og andre samarbejdspartnere. Vi gør os umage med at tilbyde en professionel og fremsynet løsning. Ordentlighed og kvalitet i enhver henseende er i højsædet.

State-of-the-art hovedkontor skabt til arbejdsglæde og dynamik

MASCOTs domicil ligger i Pårup, lige vest for Silkeborg. Vi ligger lige ud til Herning-motorvejen og hovedvej A13, så du kommer nemt frem fra hele det midt- og østjyske område.

Vores domicil byder på topmoderne fysiske rammer, både i forhold til interiør og eksteriør. Udover egen, velindrettet kontorplads indbyder vores hus til fællesskab og godt arbejdsmiljø. Frokosten laves af vores dygtige kokke i restauranten, og nydes med udsigt til både mark og skov fra øverste etage i bygningen. Derudover kan du både før og efter arbejde frit benytte vores velindrettede fitnesscenter med state-of-the-art maskiner.

Del på:
Region:
Region Midtjylland
Jobtype:
Fast
Arbejdstid:
Fuldtid
Arbejdsdage:
Dag
Ansøgningsfrist:
Løbende
Arbejdssted:
Engesvang
Hjemmeside:
http://www.mascot.dk
Tilbage til toppen