Mascot International A/S

Tysktalende Internal Sales Assistant

Er fremragende kundeservice en del af dit DNA? Og har du lyst til at udvikle dig og dine kompetencer i en international virksomhed med dygtige og hjælpsomme kolleger? Så er du den, vi står og mangler.

Internal Sales Assistant til MASCOT® SmartStore
Du bliver en vigtig del af vores MASCOT® SmartStore-team. MASCOT® SmartStore er vores moderne, online bestillingssystem for vores slutbrugere og distributører. Sammen med 9 dygtige kolleger vil du give vores distributører, kunder og vores eksterne salgskolleger en service, som ikke bare lever op til, men gerne overstiger deres forventninger. Hos MASCOT er tårnhøj kvalitet nemlig en af vores kerneværdier, og det er også det, vi bestræber os på at yde for vores kunder. I rollen er der ikke to dage, der er ens, og du vil få en bred vifte af opgaver, hvor du blandt vil skulle: 

  • Yde fremragende kundeservice både på telefon og e-mail
  • Skabe solide og langsigtede relationer med kunderne
  • Supportere kunder og distributører i vores digitale platforme – specifikt vores MASCOT® SmartStore
  • Rådgive kunder og distributører omkring vores store produktkatalog.

Du vil rapportere til vores Team Manager SmartStore, og du vil arbejde tæt sammen med kollegaer i vores Internal Sales team i Danmark og vores kollegaer i Hanoi, Vietnam.

Profil med naturlig flair for kundeservice og IT
Du har en relevant uddannelse indenfor administration, kommunikation, salg eller handel, og erfaring fra et lignende job i en international virksomhed vil være et plus. Du mestrer dansk og tysk både mundtligt og på skrift, ligesom gode engelskkompetencer vil være en fordel. Du har flair for IT, og det er et plus, hvis du tidligere har arbejdet med Microsoft Office og Outlook samt også gerne har kendskab til SAP og CRM.

Som person er du udadvendt, hjælpsom og servicemindet. Du er en teamplayer, men du kan også håndtere opgaver selvstændigt. Du trives i et dynamisk miljø, hvor du har en bred vifte af opgaver, herunder også rutineprægede opgaver. Du har gå-på-mod; du er drevet, og du er proaktiv i din tilgang. Du er struktureret og har øje for detaljer, hvilket gør, at du nemt håndterer dine opgaver indenfor deadline uden at miste fokus – selv på travle dage. Derudover er det en fordel, hvis du har et stabilt CV.

Vi tilbyder en grundig oplæringsproces, coaching og sparring, og vi klæder dig på med de rette redskaber til at blive en succes i stillingen.

Arbejdstider, der er tilpasset kundens behov
Hos MASCOT er det vigtigt, at vi står til rådighed, når vores kunder og sælgere har brug for os rundt omkring i verden. Du vil derfor arbejde fra hovedkontoret i følgende tidsrum: 

07.30-16.00 mandag, tirsdag og onsdag

08.00-16.00 torsdag

08.00-14.00 fredag

Bliv en del af en stærk kultur
MASCOT er en international vækstvirksomhed med en stærk og ambitiøs kultur båret af engagement, kompetencer, flid og samarbejde. Vores ambition er at udvikle, producere, markedsføre og sælge verdens bedste arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj. Du bliver en del af en dynamisk arbejdsplads i konstant udvikling, hvor vi hver dag tilgår vores opgaver med et højt energiniveau, en løsningsorienteret fleksibilitet og omstillingsparathed. Hos os får du stort ansvar, samtidig med at vores ledere gennem coaching, motivation og opfølgning skaber fundament for faglig og personlig udvikling af de enkelte medarbejdere.
MASCOT er også en familieejet virksomhed og er helt grundlæggende funderet på de familiære værdier. Vi stoler på hinanden, passer på hinanden og behandler hinanden ordentligt og med respekt. Det er også den tilgang, vi har til vores kunder og andre samarbejdspartnere. Vi gør os umage med at tilbyde en professionel og fremsynet løsning. Ordentlighed og kvalitet i enhver henseende er i højsædet.

State-of-the-art hovedkontor skabt til arbejdsglæde og dynamik
MASCOTs domicil ligger i Pårup, lige vest for Silkeborg. Vi ligger lige ud til Herning-motorvejen og hovedvej A13, så du kommer nemt frem fra hele det midt- og østjyske område.

Vores domicil byder på topmoderne fysiske rammer, både i forhold til interiør og eksteriør. Udover egen, velindrettet kontorplads indbyder vores hus til fællesskab og godt arbejdsmiljø. Frokosten laves af vores dygtige kokke i restauranten, og nydes med udsigt til både mark og skov fra øverste etage i bygningen. Derudover kan du både før og efter arbejde frit benytte vores velindrettede fitnesscenter med state-of-the-art maskiner.

Del på:
Region:
Region Midtjylland
Ansøgningsfrist:
Vi læser ansøgninger løbende
Tiltrædelse:
Hurtigst muligt
Arbejdssted:
Engesvang
Yderligere oplysninger fås hos:
Tina Kjær-Kristensen
Mobil: +45 28702822
Hjemmeside:
http://www.mascot.dk
Tilbage til toppen