Mascot International A/S

Projektleder – Special Projects

Er du en energisk og dygtig projektleder? Vil det motivere dig at styre projekter inden for kundetilpassede arbejdstøjsløsninger til kunder, helt fra den indledende ide og kundens ønsker frem til succesfulde løsninger og genbestillinger? Så har vi en spændende udfordring til dig.

Når de allerbedste standardløsninger ikke er tilstrækkelige, tilbyder MASCOTs Special Projects-afdeling kundetilpassede arbejdstøjsløsninger. Vi har stor succes og søger derfor endnu en struktureret og detaljeorienteret projektleder med god energi, der kan tage ansvar og styre nogle af disse kundeprojekter i mål.

Som vores nye projektleder bliver du en del af en dynamisk afdeling i et internationalt miljø af dygtige og engagerede kollegaer, som hjælper hinanden, og hvor engagement, professionalisme og innovation er bærende elementer i alle projekter.

Individualiserede arbejdstøjsløsninger i topklasse
MASCOT har et af branchens mest attraktive sortimenter med et stort lager af standardprodukter, men for nogle kunder er det ikke altid tilstrækkeligt. Derfor tilbyder vi alt fra tilpasninger af standardprodukter til helt nye designs og produkttyper, så vi kan være kundernes komplette leverandør af arbejdstøj. Projekterne kan komme fra vores salgsorganisation på tværs af alle vores markeder, og du vil derfor få en spændende opgave i at arbejde med projektledelse i et internationalt og multikulturelt perspektiv.

At koordinere udviklingen af produkter til enkeltkunder med succes stiller krav til kundeforståelse, struktur og øje for detaljen. Derudover er godt humør, gode kommunikationsevner og en god interkulturel forståelse, samt evnen til at holde fremdrift i flere opgaver på samme tid også vigtigt.  

Jobbet har fire hovedelementer, du skal varetage:

  • I dialog med kunden og vores sælgere afdækker du kundens behov og forventninger
  • Du tager ansvar for at identificere den rette løsning, udarbejde tilhørende styklister og klargøre kalkulation og tilbudsoplæg
  • Du igangsætter de nødvendige udviklingsaktiviteter hos kollegaer i indkøb, design og konstruktion (fx dokumentation og produktionsplanlægning)
  • Du følger op på fremdrift og lønsomhed samt sikrer løbende information til interessenterne

Din motivation
Du motiveres af at indgå i salgsprocessen og skabe tilfredse kunder, og du drives af at få de mange detaljer i projekterne på plads, så kunden får den optimale løsning. Du har succes, når dine projekter gennemføres som planlagt. Men du har lige så vel succes, når du i afdækningen af et projekt finder ud af, at forudsætningerne for succes for kunde såvel som MASCOT ikke er til stede og dermed får justeret projektet i tide.

Hvem er du?
Du har en kommerciel eller teknisk uddannelsesbaggrund. Vi forestiller os, at du har omkring fem års erfaring inden for projektledelse fra tekstilbranchen eller en anden produktionsvirksomhed og gerne fra en større organisation. Du mestrer høj kvalitet i din projektledelse både kommunikativt og strukturmæssigt. Du har forretningsmæssig flair og er forandringsparat.

Du er analytisk stærk og har flair for både tal og ERP-systemer (SAP-kendskab er en fordel). Du taler og skriver engelsk på højt niveau, og behersker også gerne andre sprog. Du har et stabilt CV.

Som person er du vedholdende og dedikeret, og du går til dine arbejdsopgaver med stor professionalisme. Samtidigt er du struktureret, hvilket hjælper dig til at overskue komplekse sammenhænge og komme med gode løsningsforslag. Du har et skarpt øje for detaljer og overholder deadlines. Du er udadvendt og trives med at præsentere dine ideer for andre. Og med dit høje drive, din smittende energi og dit gode humør giver du kunder og kollegaer lyst til at samarbejde med dig.

Hvad kan vi tilbyde?

Bliv en del af en stærk kultur
MASCOT er en international vækstvirksomhed med en stærk og ambitiøs kultur båret af engagement, kompetencer, flid og samarbejde. Vores ambition er at udvikle, producere, markedsføre og sælge verdens bedste arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj. Du bliver en del af en dynamisk arbejdsplads i konstant udvikling, hvor vi hver dag tilgår vores opgaver med et højt energiniveau, en løsningsorienteret fleksibilitet og omstillingsparathed. Hos os får du stort ansvar, samtidig med at vores ledere gennem coaching, motivation og opfølgning skaber fundament for faglig og personlig udvikling af de enkelte medarbejdere.

MASCOT er en familieejet virksomhed og er helt grundlæggende funderet på de familiære værdier. Vi stoler på hinanden, passer på hinanden og behandler hinanden ordentligt og med respekt. Det er også den tilgang, vi har til vores kunder og andre samarbejdspartnere. Vi gør os umage med at tilbyde en professionel og fremsynet løsning. Ordentlighed og kvalitet i enhver henseende er i højsædet.

Topmoderne rammer, skabt til arbejdsglæde og dynamik
Siden 2018 har vi haft til huse i vores domicil i Pårup vest for Silkeborg. Herfra tilbyder vi en dynamisk hverdag i topmoderne fysiske rammer, både hvad angår interiør og eksteriør. Domicilet er bygget og indrettet med fokus på fællesskabet, et godt arbejdsmiljø og støtter de interne arbejdsgange. Frokosten laves af vores dygtige kokke i restauranten, og både før og efter arbejde kan du frit benytte vores velindrettede fitnesscenter med state-of-the-art maskiner.

MASCOTs domicil er beliggende lige ved Herning-motorvejen og hovedvej A13, hvorved der er nem tilgang i bil fra hele det midt- og østjyske område.

 

Del på:
Region:
Region Midtjylland
Ansøgningsfrist:
Vi behandler ansøgninger løbende
Tiltrædelse:
Hurtigst muligt
Arbejdssted:
Pårup nær Silkeborg
Yderligere oplysninger fås hos:
Marian Frølund
Telefon: +45 87244811
Hjemmeside:
http://www.mascot.dk
Tilbage til toppen