Mascot International A/S

Digitalization Specialist

Brænder du for at arbejde med løbende procesoptimering og at lette hverdagen for dine kollegaer? Er du skarp til at gennemskue detaljer og komplekse sammenhænge og sikre at processer og procedurer automatiseres så de dækker forretningens behov. Er du motiveret for at udvikle RPA? Så er du måske vores nye kollega.

Om jobbet

Med reference til MASCOTs Process Optimization Manager bliver du en del af et lille velfungerende team på 3 topmotiverede og dygtige kolleger. Vi vægter vores værdier i afdelingen højt, vi hjælper hinanden, har respekt for forskelligheder, vi er seriøse og nyder godt af den faglige sparring på tværs i afdelingen.

I jobbet vil fokus være på værdiskabende RPA og andre automatiseringsløsninger i tæt samarbejde med teamet og på tværs af vores systemlandskab. Du vil få en grundig oplæring i RPA hos Mascot og komme til både at bruge dine samarbejdsevner samt arbejde selvstændigt, hvilket giver dig muligheder for selv at sætte præg på din faglige og personlige udvikling. 

Du får følgende ansvarsområder:

  • Udvikle på og forbedre eksisterende RPA og andre automatiseringsløsninger
  • Udvikle og kode nye metoder og modeller, der er agile ift. fremtidige krav
  • Opbygge, teste og dokumentere RPA- og andre automatiseringsløsninger – med fokus på anvendelighed i drift
  • Deltage i beslutninger indenfor valg af metoder
  • Sikre et effektivt teknisk miljø / IT-arkitektur for området
  • Løbende effektmåling – og foretage eventuelle korrigerende handlinger for derigennem at understøtte performance
  • Vejlede teamkollegaer i Vietnam i at drifte og monitorere løsninger
  • Identificere og opsamle forbedringspotentialer
  • Fungere som én af MASCOTs RPA ”Go-to” personer

 Om dig

Du har med fordel en relevant IT-uddannelse, f.eks. Automationsteknolog, Datamatiker, Datalog eller lignende uddannelse. Du har kendskab til kodning gerne i form af Excel VBA og Python.

Hvis du har kendskab til RPA, SAP eller Microsoft Power Automate, vil det være en fordel.

For at få succes i jobbet er det altafgørende, at du er nysgerrig, detaljeorienteret, vedholdende, metodisk konsekvent og en effektiv problemknuser. Du har interesse for forretningsprocesser og optimering heraf, og du motiveres af at lette hverdagen for andre. Du har nemt ved og nyder at tilegne dig viden om nye systemer og teknologier, og du arbejder struktureret og effektivt med dine opgaver.

Du er god til at prioritere og formår at overholde dine deadlines – også når det skal gå stærkt.  

Du kommunikerer tydeligt og professionelt og taler og skriver dansk og engelsk flydende.

Du er robust af natur, er energisk med et højt energiniveau, og kan fordybe dig i opgaver, når det kræves. Derudover er du en teamplayer og kan også arbejde på egen hånd.

Bliv en del af en stærk kultur

MASCOT er en international vækstvirksomhed med en stærk og ambitiøs kultur båret af engagement, kompetencer, flid og samarbejde. Vores ambition er at udvikle, producere, markedsføre og sælge verdens bedste arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj. Du bliver en del af en dynamisk arbejdsplads i konstant udvikling, hvor vi hver dag tilgår vores opgaver med et højt energiniveau, en løsningsorienteret fleksibilitet og omstillingsparathed. Hos os får du stort ansvar, samtidig med at vores ledere gennem coaching, motivation og opfølgning skaber fundament for faglig og personlig udvikling af de enkelte medarbejdere.

MASCOT er også en familieejet virksomhed og er helt grundlæggende funderet på de familiære værdier. Vi stoler på hinanden, passer på hinanden og behandler hinanden ordentligt og med respekt. Det er også den tilgang, vi har til vores kunder og andre samarbejdspartnere. Vi gør os umage med at tilbyde en professionel og fremsynet løsning. Ordentlighed og kvalitet i enhver henseende er i højsædet.

Topmoderne rammer, skabt til arbejdsglæde og dynamik

Vi er i september 2018 flyttet ind i vores nye domicil i Pårup vest for Silkeborg. Herfra tilbyder vi en dynamisk hverdag i topmoderne fysiske rammer, både hvad angår interiør og eksteriør. Domicilet er bygget og indrettet med fokus på fællesskabet, et godt arbejdsmiljø og støtter de interne arbejdsgange. Frokosten laves af vores dygtige kolleger i restauranten, og både før og efter arbejde kan du frit benytte vores velindrettede fitnesscenter med egen fitnessinstruktør og state-of-the-art maskiner.

MASCOTs domicil er beliggende lige ved Herning-motorvejen og hovedvej A13, hvorved der er nem tilgang i bil fra hele det midt- og østjyske område.

Printvenlig version Vælg afdeling fra listen for at starte din ansøgning:
Del på:
Region:
Region Midtjylland
Ansøgningsfrist:
Løbende
Tiltrædelse:
Så snart som muligt
Arbejdssted:
Pårup v. Silkeborg
Tilbage til toppen