Mascot International A/S

Marketingkoordinator for de tysktalende markeder

Brænder du for en arbejdsdag fyldt med varierende marketingopgaver og ledelse af marketingprojekter i et internationalt miljø? Så er det måske dig, vi søger til koordinering og eksekvering af MASCOTs marketingaktiviteter i Tyskland, Østrig og Schweiz.  

Ansvarsområder

Vores slogan er ”Tested to Work”. Med det som styreredskab bliver din opgave at sikre, at vores kunder oplever os som en kvalitetsleverandør af både produkter, services og marketingassistance.

Dette gør du ved, at: 

-        være den første marketingkontakt for vores salgsteam og MASCOTs forhandlere i de tysktalende lande

-        implementere kommercielle kampagner blandt andet i forbindelse med produktlanceringer

-        koordinere nyhedsbreve (både interne og eksterne)

-        involvere dig i lokale marketingprojekter sammen med nøglekunder og vores salgsteams

-        medvirke til udarbejdelse af online og offline marketingmaterialer og kampagner

-        koordinere kampagner og markedsføringsmaterialer

-        Koordinere oversættelser og korrekturlæsning

-        koordinere og gennemføre promotion-aktiviteter på både online og offline platforme

-        koordinere og implementere aktiviteter for slutbrugere

-        udvikle og implementere skræddersyede marketing- og SoMe-aktiviteter

-        styre marketingprojekter sikkert i mål og med stor succes

For at lykkes i jobbet, er det vigtigt, at du har sans for kvalitet og detaljer. Du er struktureret, har et godt overblik. Du trives med at have mange bolde i luften på én gang, og du formår at overholde dine deadlines. Samtidig er du ansvarsbevidst, team-orienteret, har gode kommunikative evner og trives i en travl hverdag. Du er fleksibel, proaktiv og passioneret omkring det, du laver. Desuden ser vi gerne, du har et stabilt CV, der vidner om stort engagement.

Hvem er du?

  • Du har en videregående uddannelse inden for marketing (fx cand.merc.), og du har god erfaring med nyere og digitale marketingdiscipliner
  • Du har arbejdet professionelt med lignende opgaver i minimum to år
  • Du begår dig ubesværet på dansk, engelsk og gerne tysk
  • Du kan kommunikere professionelt med kunder og forhandlere – også på engelsk
  • Du har en kommerciel tankegang og en effektiv forståelse af målgrupper og timing
  • Du behersker MS Office-programmer på superbrugerniveau 
  • Du har en forståelse for at drive trafik til forskellige digitale platforme
  • Du er positiv, imødekommende og initiativrig
  • Du er skarp på SoMe (Facebook, Instagram og LinkedIn).

Bliv en del af en stærk kultur

MASCOT er en international vækstvirksomhed med en stærk og ambitiøs kultur båret af engagement, kompetencer, flid og samarbejde. Vores ambition er at udvikle, producere, markedsføre og sælge verdens bedste arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj. Du bliver en del af en dynamisk arbejdsplads i konstant udvikling, hvor vi hver dag tilgår vores opgaver med et højt energiniveau, en løsningsorienteret fleksibilitet og omstillingsparathed.

Hos os får du en udfordrende stilling i en professionel og målrettet virksomhed med international kontaktflade. Dit kommende team tæller inklusiv dig selv syv personer. Teamet er integreret i en større, international marketingafdeling, hvor vi arbejder med høj aktivitet, initiativ og godt humør.

MASCOT er en familieejet virksomhed og er grundlæggende funderet på de familiære værdier. Vi stoler på hinanden, passer på hinanden og behandler hinanden ordentligt og med respekt. Det er også den tilgang, vi har til vores kunder og andre samarbejdspartnere. Vi gør os umage med at tilbyde en professionel og fremsynet løsning. Ordentlighed og kvalitet i enhver henseende er i højsædet.

Topmoderne rammer, skabt til arbejdsglæde og dynamik

MASCOT er i september 2018 flyttet ind i vores nye domicil i Pårup vest for Silkeborg. Herfra tilbyder vi en dynamisk hverdag i topmoderne fysiske rammer, både hvad angår interiør og eksteriør. Domicilet er bygget og indrettet med fokus på fællesskabet, et godt arbejdsmiljø og støtter de interne arbejdsgange. Frokosten laves af vores dygtige kolleger i restauranten (det er naturligvis frivilligt, om du ønsker at være del af frokostordningen). Inden og efter arbejde kan du frit benytte vores velindrettede fitnesscenter med egen fitnessinstruktør og state-of-the-art maskiner.

MASCOTs domicil er beliggende lige ved Herning-motorvejen og hovedvej A13, hvorved der er nem tilgang i bil fra hele det midtjyske og østjyske område.

Hvad gør du nu?

Skriv eller ring til os og hør nærmere eller søg direkte via vores jobside på mascot.dk/jobs. Send en motiveret ansøgning, CV og gerne eksempler på dit arbejde med i din ansøgning. Samtaler afholdes løbende.

Del på:
Region:
Region Midtjylland
Ansøgningsfrist:
Løbende
Tiltrædelse:
Så snart som muligt
Arbejdssted:
Pårup v. Silkeborg
Yderligere oplysninger fås hos:
Sherry Købsted
Mobil: +45 23308063
Hjemmeside:
http://www.mascot.dk
Tilbage til toppen