Mascot International A/S

SoMe specialist

Elsker du at kommunikere til de rigtige målgrupper på sociale medier? Er du den dedikerede og strukturerede specialist, der har en skarp og kommerciel pen?
Kunne du tænke dig at arbejde med SoMe og digitalt content i en international virksomhed? Så er du måske den rette person til vores ledige stilling som SoMe specialist.
 

Om jobbet
Du bliver ansvarlig for, at vi brænder igennem på Facebook, Instagram, LinkedIn og andre relevante platforme, som kan skabe værdi i forhold til vores forskellige målgrupper.

Du bliver ansvarlig for MASCOTs samlede SoMe strategi og eksekvering heraf på alle platforme.

Som MASCOTs SoMe specialist er du eksperten i content produktion til alle SoMe platforme, du forstår deres forskelligheder og ved hvordan du kommunikerer til de relevante målgrupper i MASCOTs tone of voice. Du vil selvfølgelig få sparring til dette fra MASCOTs Communication & Project Management team.

Du bliver den ansvarlige og udførende for hele processen lige fra tekstskrivning, kampagneopsætning, community management og influencer marketing.

Film- og billedredigering foregår i vores Creative Team, som også er en del af marketing. Netop Creative Team vil du komme til at arbejde tæt sammen med, og det er afgørende, at du formår at drive SoMe indsatsen, så du proaktivt sikrer planlægning af den nødvendige content bl.a. video- og fotomateriale.  

Mere specifikt vil du blandt andet skulle varetage følgende opgaver:

  • Udvikling af vores sociale medier
  • Udarbejdelse af content strategi og plan til vores sociale medier, og afsøge mulighederne for eventuelt nye udviklingsområder
  • Sætte mål, ideudvikle samt skabe fængende indhold til vores sociale medier
  • Monitorere og udvikle platforme baseret på tracking og statistik på opslag
  • Udvikle influencer strategi og skabe nyt content ved hjælp af influencers
  • Social Selling og træning af interne MASCOT ambassadører
  • Hjælpe med content og optimering af indhold på MASCOTs øvrige digitale platforme

Med reference til MASCOTs Head of eCommerce bliver du en del af et velfungerende team med seks dedikerede og dygtige kolleger, som er specialister indenfor hvert sit felt. eCommerce teamet er en del af en større marketingsafdeling, som sikrer at MASCOTs produkter altid er top-of mind hos brugerne.

I jobbet får du mulighed for selv at sætte præg på din faglige og personlige udvikling.

Om dig
Du har en relevant marketing-, eller kommunikationsuddannelse på bachelor- eller kandidatniveau.

Du har erfaring med annoncering på sociale medier samt projektledelse. Du er velskrivende og kan levere indhold til både MASCOTs sociale medier samt andre digitale platforme, hvor der vil være krav til bl.a. SEO. Derudover er du naturligvis en verdensklasse kollega med en naturlig nysgerrighed og et åbent sind, og du har lyst til at dele ud af din viden og indsigter. 

For at få succes i jobbet er det altafgørende, at du arbejder struktureret og effektivt med dine opgaver. Du har et kæmpe drive og arbejder med engagement og entusiasme, som smitter af på dine omgivelser. Du er vedholdende og ansvarsbevidst, og du er i stand til at skabe det overblik, der hjælper dig til at have mange opgaver i gang på samme tid, samtidig med at du kan fokusere på relevante detaljer. Du er god til at prioritere og formår at overholde dine deadlines – også når det skal gå stærkt. 

Din kommunikation er tydelig og professionel, og du taler dansk og engelsk flydende i skrift og tale. Kan du tysk er det bare endnu et plus.

Bliv en del af en stærk kultur
MASCOT er en international vækstvirksomhed med en stærk og ambitiøs kultur båret af engagement, kompetencer, flid og samarbejde. Vores ambition er at udvikle, producere, markedsføre og sælge verdens bedste arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj. Du bliver en del af en dynamisk arbejdsplads i konstant udvikling, hvor vi hver dag tilgår vores opgaver med et højt energiniveau, en løsningsorienteret fleksibilitet og omstillingsparathed. Hos os får du stort ansvar, samtidig med at vores ledere gennem coaching, motivation og opfølgning skaber fundament for faglig og personlig udvikling af de enkelte medarbejdere. 

MASCOT er også en familievirksomhed og er helt grundlæggende funderet på familiære værdier. Vi stoler på hinanden, passer på hinanden og behandler hinanden ordentligt og med respekt. Det er også den tilgang, vi har til vores kunder og andre samarbejdspartnere. Vi gør os umage med at tilbyde en professionel og fremsynet løsning. Ordentlighed og kvalitet i enhver henseende er i højsædet.

Topmoderne rammer, skabt til arbejdsglæde og dynamik
I 2018 flyttede vi ind i vores domicil i Pårup vest for Silkeborg. Herfra tilbyder vi en dynamisk hverdag i topmoderne fysiske rammer, både hvad angår interiør og eksteriør. Domicilet er bygget og indrettet med fokus på fællesskabet, et godt arbejdsmiljø og støtter de interne arbejdsgange. Frokosten laves af vores dygtige kolleger i restauranten, og både før og efter arbejde kan du frit benytte vores velindrettede fitnesscenter med state-of-the-art maskiner. 

MASCOTs domicil er beliggende lige ved Herning-motorvejen og hovedvej A13, hvorved der er nem tilgang i bil fra hele det midt- og østjyske område.  

Vi glæder os til at høre fra dig!

Del på:
Region:
Region Midtjylland
Ansøgningsfrist:
Vi behandler ansøgninger løbende
Tiltrædelse:
Hurtigst muligt
Arbejdssted:
Pårup
Yderligere oplysninger fås hos:
Thomas Troelstrup
Mobil: +45 2040 6070
Hjemmeside:
http://www.mascot.dk
Tilbage til toppen