Mascot International A/S

Maskinoperatør

Brænder du for at producere transfers, og kunne du tænke dig at arbejde i et dygtigt team med de nyeste trykmaskiner og holde fri om fredagen? Så er det dig, vi søger.

Høj kvalitet i trykprocessen

Med reference til MASCOTs lagerchef kommer du til at indgå i et højt specialiseret team, der arbejder med at producere transfers til vores arbejdstøj. Vi oplever en stor og stigende efterspørgsel på vores egenproducerede transfers, og derfor udvider vi nu vores produktionskapacitet med et aftenhold.

Dine hovedopgaver bliver:

  • Trykning på Sakurai cylindermaskine.
  • Rammefremstilling, farveblanding og skære-opgaver.
  • Digital print/cut på Roland-maskine.
  • At sikre høj kvalitet i transferproduktion samt at sørge for, de produceres til tiden.
  • Oplæring af nye medarbejdere i funktionen.
  • Rengøring og nedlukning af maskiner ved fyraften.

Der er tale om en 37 timers stilling indenfor arbejdstiderne mandag til torsdag 14.00 – 24.00.

Stærk produktionsprofil med projektlederkompetencer

Vi forestiller os, at du har min. 2 års trykteknisk erfaring som f.eks. serigrafist eller lignende. Du har erfaring indenfor tryk på plast og papir og har kendskab til farveblanding og rammefremstilling. Har du kendskab til trykning på både cylinder- og flatbedmaskiner og/eller erfaring med Grünig, Sakurai, Polar og Roland, vil det være en fordel.

Det er vigtigt, du har et epoxy kursus, idet du kommer til at arbejde med vandbaserede trykfarver.

Som person er du struktureret. Du er typen, der formår at bevare overblik og kvalitet i dit arbejde, selv når der er travlt. Du er en teamplayer, men kan også arbejde selvstændigt. Ligeledes er du god til at kommunikere professionelt på dansk.

Bliv en del af en stærk kultur

MASCOT er en international vækstvirksomhed med en stærk og ambitiøs kultur båret af engagement, kompetencer, flid og samarbejde. Vores ambition er at udvikle, producere, markedsføre og sælge verdens bedste arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj. Du bliver en del af en dynamisk arbejdsplads i konstant udvikling, hvor vi hver dag tilgår vores opgaver med et højt energiniveau, en løsningsorienteret fleksibilitet og omstillingsparathed. Hos os får du stort ansvar, samtidig med at vores ledere gennem coaching, motivation og opfølgning skaber fundament for faglig og personlig udvikling af de enkelte medarbejdere.

MASCOT er en familieejet virksomhed og er helt grundlæggende funderet på de familiære værdier. Vi stoler på hinanden, passer på hinanden og behandler hinanden ordentligt og med respekt. Det er også den tilgang, vi har til vores kunder og andre samarbejdspartnere. Vi gør os umage med at tilbyde en professionel og fremsynet løsning. Ordentlighed og kvalitet i enhver henseende er i højsædet.

Topmoderne rammer, skabt til arbejdsglæde og dynamik

Siden 2018 har vi haft til huse i vores domicil i Pårup vest for Silkeborg. Herfra tilbyder vi en dynamisk hverdag i topmoderne fysiske rammer, både hvad angår interiør og eksteriør. Domicilet er bygget og indrettet med fokus på fællesskabet, et godt arbejdsmiljø og understøttelse af de interne arbejdsgange. Frokosten laves af vores dygtige kokke i restauranten, og både før og efter arbejde kan du frit benytte vores velindrettede fitnesscenter med state-of-the-art maskiner.

MASCOTs domicil er beliggende lige ved Herning-motorvejen og hovedvej A13, hvorved der er nem tilgang i bil fra hele det midtjyske og østjyske område.

Del på:
Region:
Region Midtjylland
Ansøgningsfrist:
Løbende
Tiltrædelse:
Så snart som muligt
Arbejdssted:
Pårup v. Silkeborg
Yderligere oplysninger fås hos:
Lars Kjeldsen
Telefon: +45 8724 4700
Hjemmeside:
http://www.mascot.dk
Tilbage til toppen