Mascot International A/S

Erfaren videospecialist til inhouse videoproduktions-team

Til vores interne videoproduktions-team leder vi efter en erfaren videospecialist med solide kreative kompetencer, som kan indgå i teamet særligt i redigerings-, efterbearbejdnings- og animationsdelen af videoproduktionen.

Har du lyst til at arbejde med et stærkt brand i en international virksomhed som vægter kvalitet højt? Kunne du tænke dig at have daglig sparring med erfarne videospecialister og kommunikatører og være en del af et flittigt videoteam, hvor alle er vigtige brikker?
Én af vores dygtige videospecialister har valgt at dedikere sig 100% til sin egen virksomhed, og vi søger derfor en ny kollega.

Vi kan tilbyde dig:

 • Videoproduktion - primært redigering - indenfor reklamefilm, instruktions- og informationsvideoer fra idé til færdigt produkt.
 • Deltagelse i diverse videoprojekter, fx i større kampagner til biograf og evt. TV, samt aktivering af sponsorater.
 • Redigering af videoer til sociale medier og hjemmeside, fx produktpræsentationsvideoer.
 • Konceptudvikling og tilrettelæggelse.
 • MASCOT stiller professionelt IT-udstyr til rådighed, med adgang til Adobe-pakken, herunder Premiere Pro.
 • Faste arbejdstider i dynamisk og velfungerende team.
 • Mulighed for enten deltid eller fuld tid.

Vi glæder os til at læse din ansøgning, hvor vi kan finde informationer om, at du:

 • Er professionel og dedikeret inden for videoproduktions-feltet.
 • Har flere års erfaring fra en lignende stilling eller som selvstændig på fuld tid over en længere periode.
 • Er stærk og erfaren med at lave 3D animation, herunder modellering, tekstur og effekter.
 • Er erfaren i og dygtig til at colour-correction og grading.

Vi forventer, at du medsender eksempler på dine egne produktioner: et stærkt port folio, som viser dine kompetencer og din spændvidde inden for videoproduktion, herunder stilarter, dynamisk klippestil, der passer til musik og lyddesign, samt at man kan se dit skarpe øje for målgruppen. Derudover forventer vi naturligvis, at du har indgående erfaring med Adobe pakken, herunder særligt redigering i Premiere Pro.

Som person er du derudover:

 • Kreativ og med en konceptuel tankegang.
 • Har et højt abstraktionsniveau og kan overskue komplekse processer - fra idé til færdigt produkt.
 • Tilpas med at være på, at reagere hurtigt og levere.
 • Udadvendt, har et godt humør og er nem at arbejde sammen med.
 • En god teamplayer.
 • Engageret og detaljeorienteret.
 • En person, der er lægger sjæl i dit arbejde.

Som Videospecialist bliver du en del af vores videoteam. Videoteamet tæller i alt 3 kolleger og er en del af Kommunikationsafdelingen med i alt 12 dedikerede kolleger. Vi er integreret i en større, international marketingafdeling, hvor vi arbejder med høj aktivitet, initiativ og godt humør.
Du vil sammen med det øvrige team arbejde med opgaver som videoproduktion inden for reklamefilm, instruktions- og informationsvideoer fra idé til færdigt produkt, og du kommer til at arbejde med opgaver der spænder fra komplekse 3D animationer i reklamefilm til simple animationer til SoMe og website.
MASCOT har et bredt udvalg af professionelt udstyr til videoproduktion, ligesom vi har eget videostudie. 

Bliv en del af en stærk kultur

MASCOT er en international vækstvirksomhed med en stærk og ambitiøs kultur båret af engagement, kompetencer, flid og samarbejde. Vores ambition er at udvikle, producere, markedsføre og sælge verdens bedste arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj. Du bliver en del af en dynamisk arbejdsplads i konstant udvikling, hvor vi hver dag tilgår vores opgaver med et højt energiniveau, en løsningsorienteret fleksibilitet og omstillingsparathed. Hos os får du stort ansvar, samtidig med at vores ledere gennem coaching, motivation og opfølgning skaber fundament for faglig og personlig udvikling af de enkelte medarbejdere.

MASCOT er også en familievirksomhed og er helt grundlæggende funderet på de familiære værdier. Vi stoler på hinanden, passer på hinanden og behandler hinanden ordentligt og med respekt. Det er også den tilgang, vi har til vores kunder og andre samarbejdspartnere. Vi gør os umage med at tilbyde en professionel og fremsynet løsning. Ordentlighed og kvalitet i enhver henseende er i højsædet.

Topmoderne rammer, skabt til arbejdsglæde og dynamik

MASCOT tilbyder en attraktiv løn ud fra dine kvalifikationer, samt forsikrings-, pensions- og sundhedsordning. Vi er i september 2018 flyttet ind i vores nye domicil i Pårup vest for Silkeborg. Herfra tilbyder vi en dynamisk hverdag i topmoderne fysiske rammer, både hvad angår interiør og eksteriør. Domicilet er bygget og indrettet med fokus på fællesskabet, et godt arbejdsmiljø og støtter de interne arbejdsgange. Frokosten laves af vores dygtige kolleger i restauranten, og både før og efter arbejde kan du frit benytte vores velindrettede fitnesscenter med egen fitnessinstruktør og state-of-the-art maskiner.

MASCOTs domicil er beliggende lige ved Herning-motorvejen og hovedvej A13, hvorved der er nem tilgang i bil fra hele det midtjyske og østjyske område. 

Hvad gør du nu?

Via link på vores hjemmeside sender du dit CV, hvor du fortæller lidt om dig selv, og hvorfor du brænder for film, TV og videoproduktion. Send også gerne eksempler på videoer, du har produceret, med i din ansøgning. Du må også meget gerne skrive eller ringe til os og høre nærmere. Samtaler afholdes løbende, og vi forventer opstart hurtigst muligt.  

Kontaktpersoner:

Videospecialist
Morten Steen Buzejka Trads
mbt@mascot.dk
87 24 47 31

PR & Communication Manager
Kristina Vigen Bjerre
kvb@mascot.dk
21 21 13 29

Kig med her - skal du være med til de næste produktioner?

Kig med her på én af de produktioner vi allerede har lavet

https://youtu.be/AqNAyJ7C8zQ 

Du kan også lure på vores Mascot Youtube kanal:

https://www.youtube.com/user/MascotInternational

 

Del på:
Region:
Region Midtjylland
Jobtype:
Fast
Arbejdstid:
Heltid
Ansøgningsfrist:
Vi behandler ansøgninger løbende
Tiltrædelse:
Hurtigst muligt
Arbejdssted:
Pårup v/ Silkeborg
Yderligere oplysninger fås hos:
Kristina Vigen Bjerre
Telefon: +45 87244772
Mobil: +45 2121 1329
Morten Buzejka Trads
Telefon: +45 87244731
Hjemmeside:
http://www.mascot.dk
Tilbage til toppen