Mascot International A/S

Creative Manager

Brænder du for at skabe kobling mellem visuel kommunikation og virksomhedens kommercielle, strategiske målsætninger? Trives du med at være en hands-on leder for et team af dygtige grafikere, foto- og videografer? Er du en stærk konceptudvikler, der elsker at løfte barren for visuel kommunikation?

Har du desuden lyst til at være en del af en engageret kultur i en international og markedsledende virksomhed i stærk udvikling? Så er du måske vores nye Creative Manager.

 

Om jobbet

Med reference til MASCOTs Internationale Marketing Manager får du ansvaret for at transformere virksomhedens DNA til brandets visuelle look & feel, og dermed udvikle niveauet for virksomhedens visuelle kommunikation, både on- og offline.

Hovedopgaverne i stillingen er:

Strategi:

  • I rollen vil du komme til at få ansvar for udarbejdelse af visuelle koncepttanker i overensstemmelse med MASCOTs virksomhedsstrategi, i samarbejde med de øvrige ledere i marketingteamet.
  • Herudover vil du blive ansvarlig for udarbejdelse og implementering af branding guidelines, samt sikre overholdelse af disse.

Ledelse og drift:

  • En af dine centrale opgaver bliver løbende at sikre, at dine kolleger i afdelingen er motiverede og kvalificerede i forhold til afdelingens opgaver.
  • Du bliver samtidig ansvarlig for at sikre udvikling og opdatering inden for alt udstyr i teamet, så vi altid er rustet til at løse opgaverne.

Udarbejdelse af marketing- og salgsfremmende materialer:

Du får ansvar for udvikling af en bred vifte af materiale, både til vores digitale platforme samt brochurer, kataloger og prislister.  Dette indebærer også:  

  • Konceptudvikling og visuel formidling til on- og offline samt video, i samarbejde med dine kolleger.
  • Udarbejdelse og vedligehold af brandets look & feel, både on- og offline.
  • Udarbejdelse af POS materialer, emballagedesign, hang tags og meget mere.

Desuden forventer vi at du bidrager til det tværorganisatoriske samarbejde gennem deltagelse i opgaver og projekter, ligesom du sørger for at afdelingens leverancer sker til tiden.

Om dig

Du har en relevant uddannelse og kommer med 3-5 års erhvervserfaring fra en lignende stilling, gerne i en international virksomhed. Du besidder en solid erfaring og indsigt i visuel digital kommunikation, og du kan begå dig på alle organisatoriske niveauer. Du evner på samme tid at være en skarp sparringspartner for kolleger og ledere. Du er vant til at udarbejde stærk, visuel virksomhedskommunikation, der sælger både værdibaserede og kommercielle budskaber til forskellige målgrupper. Du er kreativ, og søger efter nye visuelle udtryk med udgangspunkt i modtagerens oplevelse. Herudover kan du begå dig på forhandlingsniveau på engelsk i både skrift og tale.

Som person har du naturlig gennemslagskraft og et vindende væsen, som gør dig både stærk til at skabe relationer, samt en respekteret og værdsat teamplayer. Med din metodiske og strukturerede arbejdstilgang formår du selvstændigt at løse dine opgaver og bevare overblikket, selv når tingene går stærkt og der er gang i mange projekter på samme tid. Og det gør du uden at det går ud over kvaliteten af dit arbejde – hver gang. Ydermere har du et højt drive og energiniveau, og du vækker både tillid og respekt om din person.

Om teamet

I vores team, der består af 10 engagerede og dygtige kolleger, har vi en meget bred vifte af opgaver fordelt på kommunikation til flere forskellige målgrupper (både B2B og B2C) på mange europæiske markeder. Vi løfter hele processen in-house – fra strategi og projektledelse til eksekvering og evaluering. Teamet er del af en stor marketingafdeling, som rummer blandt andet et PR & kommunikations team, et online-/ e-commerce-team og marketingkoordinatorer.

 

Bliv en del af en stærk kultur

MASCOT er en international vækstvirksomhed med en stærk og ambitiøs kultur båret af engagement, kompetencer, flid og samarbejde. Vores ambition er at udvikle, producere, markedsføre og sælge verdens bedste arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj. Du bliver en del af en dynamisk arbejdsplads i konstant udvikling, hvor vi hver dag tilgår vores opgaver med et højt energiniveau, en løsningsorienteret fleksibilitet og omstillingsparathed. Hos os får du stort ansvar, samtidig med at vores ledere gennem coaching, motivation og opfølgning skaber fundament for faglig og personlig udvikling af de enkelte medarbejdere.

MASCOT er også en familievirksomhed og er helt grundlæggende funderet på de familiære værdier. Vi stoler på hinanden, passer på hinanden og behandler hinanden ordentligt og med respekt. Det er også den tilgang, vi har til vores kunder og andre samarbejdspartnere. Vi gør os umage med at tilbyde en professionel og fremsynet løsning. Ordentlighed og kvalitet i enhver henseende er i højsædet.

Topmoderne rammer, skabt til arbejdsglæde og dynamik

Vi er i september 2018 flyttet ind i vores nye domicil i Pårup vest for Silkeborg. Herfra tilbyder vi en dynamisk hverdag i topmoderne fysiske rammer, både hvad angår interiør og eksteriør. Domicilet er bygget og indrettet med fokus på fællesskabet, et godt arbejdsmiljø og støtter de interne arbejdsgange. Frokosten laves af vores dygtige kolleger i restauranten, og både før og efter arbejde kan du frit benytte vores velindrettede fitnesscenter med egen fitnessinstruktør og state-of-the-art maskiner.

 

MASCOTs domicil er beliggende lige ved Herning-motorvejen og hovedvej A13, hvorved der er nem tilgang i bil fra hele det midt- og østjyske område.


 

Del på:
Region:
Region Midtjylland
Ansøgningsfrist:
Løbende
Tiltrædelse:
Så snart som muligt
Arbejdssted:
Pårup v. Silkeborg
Yderligere oplysninger fås hos:
Sicco Steenhuisen
Telefon: +45 87244796
Hjemmeside:
http://www.mascot.dk
Tilbage til toppen