Mascot International A/S

Marketingkoordinator til de nordiske markeder

Brænder du for en arbejdsdag fyldt med varierende marketingopgaver og ledelse af marketingprojekter i et internationalt miljø? MASCOT søger en marketingkoordinator til koordinering og udrulning af marketingaktiviteter i Danmark og de øvrige nordiske lande.

Ansvarsområder

Med "Tested to work" som vores slogan har du ansvaret for at sikre, at kunderne oplever os som en kvalitetsleverandør af både produkter, services og marketingassistance.

Dette gør du ved, at: 

-          du er den første marketingkontakt for vores salgsteam og MASCOTs forhandlere i Norden
-          implementere kommercielle kampagner blandt andet i forbindelse med produktlanceringer
-          koordinere nyhedsbreve (både interne og eksterne)
-          du involverer dig i lokale marketingprojekter sammen med nøglekunder og vores salgsteams
-          medvirke til udarbejdelse af online og offline marketingmaterialer
-          koordinere, oversætte og korrekturlæse kampagner og markedsføringsmaterialer
-          koordinere og gennemføre promotion-aktiviteter – på alle typer platforme online/offline
-          koordinere og implementere aktiviteter for slutbrugere
-          udvikle og implementere skræddersyede marketingaktiviteter
-          du styrer marketingprojekter sikkert i mål og med stor succes
 

For at lykkes i jobbet, er det vigtigt, at du har sans for kvalitet og detaljer. Du er struktureret og har et godt overblik, der hjælper dig til at trives med at have mange bolde i luften på en gang, og stadig overholde dine deadlines. Samtidig er du ansvarsbevidst, team-orienteret, har gode kommunikative evner og trives i en travl hverdag. Du er fleksibel i en hektisk hverdag, du er proaktiv og passioneret omkring det, du laver. Desuden ser vi gerne, du har et stabilt CV, der vidner om stort engagement.

Hvem er du?

  • Du har en højere uddannelse inden for marketing (fx cand.merc.), og du har god erfaring med nyere og digitale marketingdiscipliner
  • Du har arbejdet professionelt med lignende opgaver i minimum 2 år
  • Du taler og skriver flydende engelsk og dansk, således du kan lave oversættelser fra dansk
  • Du har en kommerciel tankegang og en effektiv forståelse af målgrupper og timing
  • Du mestrer ud over dansk også et andet af de nordiske sprog og kan kommunikere professionelt med kunder og forhandlere - eller du har dit modersmål fra et af de øvrige nordiske lande
  • Du behersker MS Office-programmer på superbrugerniveau 

Bliv en del af en stærk kultur

MASCOT er en international vækstvirksomhed med en stærk og ambitiøs kultur båret af engagement, kompetencer, flid og samarbejde. Vores ambition er at udvikle, producere, markedsføre og sælge verdens bedste arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj. Du bliver en del af en dynamisk arbejdsplads i konstant udvikling, hvor vi hver dag tilgår vores opgaver med et højt energiniveau, en løsningsorienteret fleksibilitet og omstillingsparathed. 

Hos os får du en udfordrende stilling i en professionel og målrettet virksomhed med international kontaktflade. Dit kommende team tæller inklusiv den nordiske marketingkoordinator seks personer, og vi er integreret i en større, international marketingafdeling, hvor vi arbejder med høj aktivitet, initiativ og godt humør. 

MASCOT er også en familievirksomhed og er helt grundlæggende funderet på de familiære værdier. Vi stoler på hinanden, passer på hinanden og behandler hinanden ordentligt og med respekt. Det er også den tilgang, vi har til vores kunder og andre samarbejdspartnere. Vi gør os umage med at tilbyde en professionel og fremsynet løsning. Ordentlighed og kvalitet i enhver henseende er i højsædet.

Topmoderne rammer, skabt til arbejdsglæde og dynamik

MASCOT er i september 2018 flyttet ind i vores nybyggede domicil i Pårup vest for Silkeborg. Herfra tilbyder vi en dynamisk hverdag i topmoderne fysiske rammer, både hvad angår interiør og eksteriør. Domicilet er bygget og indrettet med fokus på fællesskabet, et godt arbejdsmiljø og støtter de interne arbejdsgange. Frokosten laves af vores dygtige kolleger i restauranten (det er naturligvis frivilligt, om du ønsker at være del af frokostordningen). Inden og efter arbejde kan du frit benytte vores velindrettede fitnesscenter med egen fitnessinstruktør og state-of-the-art maskiner. 

MASCOTs domicil er beliggende lige ved Herning-motorvejen og hovedvej A13, hvorved der er nem tilgang i bil fra hele det midtjyske og østjyske område.

Hvad gør du nu?

Skriv eller ring til os og hør nærmere, eller søg direkte via vores jobside på www.mascot.dk/jobs.  Send en motiveret ansøgning, CV og gerne eksempler på dit arbejde med i din ansøgning. Samtaler afholdes løbende.

Del på:
Region:
Region Midtjylland
Ansøgningsfrist:
Løbende
Tiltrædelse:
Snarest muligt
Arbejdssted:
Pårup v. Silkeborg
Yderligere oplysninger fås hos:
Sherry Købsted
Telefon: +45 87244798
Hjemmeside:
http://www.mascot.dk
Tilbage til toppen