Mascot International A/S

Produktudviklingsassistent med passion for tekstiler og beklædning

Til at støtte vores produktudvikling søger vi i MASCOT en engageret og detaljeorienteret assistent med interesse for tekstiler og beklædning. Du motiveres af både administrative opgaver og analysearbejde. 

Har du passion for tekstiler og beklædning?
Vi søger i MASCOT en produktudviklingsassistent til en central stilling i vores produktudviklingsproces, hvor dine primære opgaver bliver såvel administrative som analytiske.

I stillingen får du en bred intern kontaktflade og tæt samarbejde med både design-, indkøbs-, logistik- og marketingafdelingen.

Dine primære adminstrative opgaver bliver:  

  • Test af varer i udviklingsprocessen, herunder koordinering mellem indkøbsafdelingen og eksterne partnere
  • Test af nyudviklede modeller i brugertest – overordnet koordinator for forsendelse af prøver, opfølgning og registrering af testresultaterne
  • Koordinering af fotoprøver  
  • Indsamling af ”produktønsker fra salgsorganisationen”
  • Korrekturlæsning til eks. produkttekster til stamkort
  • Ad hoc opgaver

På den analytiske side bliver dine primære arbejdsopgaver at følge udviklingen indenfor arbejdstøj, indsamle data og på baggrund heraf udarbejde analyser til at understøtte vores fremtidige produktudvikling. De konkret opgaver vil dermed være informationssøgning relateret til den forretningsmæssige udvikling indenfor branchen samt udarbejdelse af data- og benchmarkanalyser.

Alt i alt kan vi tilbyde dig en bred pallette af opgaver med både korte og lange deadlines, hvor vi forventer, at du har fokus på detaljerne og kan fastholde en struktureret tilgang til opgaverne.

Med reference til vores Head of Product Planning & Technical Product Management bliver du en del af et team på fem erfarne og engagerede kolleger.

 

Højt energiniveau og styr på detaljerne
Vi forestiller os, at du har en relevant videregående uddannelse. Det kunne være fra VIA Design eller lignende. Du må meget gerne være nyuddannet, men et par års relevant, praktisk erhvervserfaring er bestemt ikke nogen hindring. Det vigtigste er, at du er initiativrig, nysgerrig på at lære nyt, og at du kan sikre et højt kvalitetsniveau i dine leverancer. Du er en stærk kommunikator, som formår at formidle dine datainput både mundtligt og skriftligt på dansk og engelsk. Hvis du også behersker tysk, er det et ekstra plus.

Det går stærkt hos os, og vi forventer derfor, at du har et højt energiniveau, at du trives med og formår at holde hovedet koldt i en travl hverdag. Samtidig forestiller vi os, at du motiveres af at bruge tid på at nørde i detaljerede data, som du efterfølgende skal præsentere resultaterne af på en overskuelig måde i både Excel og Powerpoint. Vi forventer derfor også, at du er velbevandret i brugen af disse programmer.


Vækstvirksomhed i nye, fantastiske klæder

Du kommer til at arbejde i en dynamisk virksomhed i rivende vækst, hvor åbenhed og arbejdsglæde vægtes højt. MASCOT er en ambitiøs virksomhed, hvor professionalisme, innovation og handlekraft belønnes. Vi giver alle, der kan og vil, muligheder for personlig og faglig udvikling. Vi har et godt arbejdsmiljø, hvor alle nødvendige, systemmæssige arbejdsredskaber er tilgængelige.

Vi tilbyder en attraktiv løn samt sundheds- og pensionsordning. Vi er netop flyttet ind i nye, fantastiske omgivelser i Pårup vest for Silkeborg, hvor vi hver dag bliver forkælet af både de smukke rammer, en fantastisk medarbejderrestaurant og et topmoderne fitnesscenter med de bedste maskiner.

Del på:
Region:
Region Midtjylland
Jobtype:
Fast
Arbejdstid:
Heltid
Arbejdsdage:
Dag
Ansøgningsfrist:
Hurtigst muligt
Tiltrædelse:
Hurtigst muligt
Arbejdssted:
Pårup
Hjemmeside:
http://www.mascot.dk
Tilbage til toppen