Mascot International A/S

Produktudviklingsassistent med kommerciel forståelse

Til at støtte vores produktudvikling søger MASCOT en engageret og detaljeorienteret assistent med interesse for både analysearbejde og administrative opgaver. Motiveres du af at have en bred pallette af opgaver med både korte og lange deadlines, hvor du har fokus på detaljerne og kan fastholde en struktureret tilgang til opgaverne?

 

Passioneret assistent med kommerciel forståelse
I stillingen får du en bred intern kontaktflade med tæt samarbejde til især design-, indkøbs-, logistik- og marketingafdelingen.

MASCOT er en familieejet virksomhed i rivende vækst, og der er primært to områder, som vi gerne vil have assistance til.

De primære arbejdsopgaver inden for analysearbejdet bliver at følge udviklingen indenfor arbejdstøj, indsamle data og på baggrund heraf udarbejde analyser til at understøtte vores fremtidige produktudvikling. Dvs.: 

  • Informationssøgning relateret til den forretningsmæssige udvikling indenfor branchen.
  • Udarbejdelse af data- og benchmarkanalyser.

De primære opgaver inden for det administrative område er:  

  • Test af varer i udviklingsprocessen, herunder koordinering mellem indkøbsafdelingen og eksterne partnere
  • Test af nyudviklede modeller i brugertest – overordnet koordinator for forsendelse af prøver, opfølgning og registrering af testresultaterne
  • Koordinering af fotoprøver  
  • Indsamling af ”produktønsker fra salgsorganisationen”
  • Korrekturlæsning til eks. produkttekster til stamkort
  • Ad hoc opgaver

Du kommer til at referere direkte til vores Head of Product Planning & Technical Product Management, og du bliver en del af et team på fem erfarne og engagerede kolleger.

 

Højt energiniveau og styr på detaljerne
Vi forestiller os, at du har en relevant videregående uddannelse. Du må meget gerne være nyuddannet, men et par års relevant, praktisk erhvervserfaring er bestemt ikke nogen hindring. Det vigtigste er, at du er initiativrig, nysgerrig på at lære nyt, og du kan sikre et højt kvalitetsniveau. Du er en stærk kommunikator, som formår at formidle dine datainput både mundtligt og skriftligt både på dansk og engelsk. Kan du også tysk, vil det være et ekstra plus.

Samtidig med, at du har et højt energiniveau, trives med og formår at holde hovedet koldt i en travl hverdag, forestiller vi os, at du motiveres af at bruge tid på at nørde i detaljerede data, som du også vil få roen til. Efterfølgende skal du præsentere resultaterne på en overskuelig måde i både Excel og Powerpoint.


Vækstvirksomhed i nye, fantastiske klæder

Du kommer til at arbejde i en dynamisk virksomhed i rivende vækst, hvor åbenhed og arbejdsglæde vægtes højt. MASCOT er en ambitiøs virksomhed, hvor professionalisme, innovation og handlekraft belønnes. Vi giver alle, der kan og vil, muligheder for personlig og faglig udvikling. Vi har et godt arbejdsmiljø, hvor alle nødvendige, systemmæssige arbejdsredskaber er tilgængelige.

Vi tilbyder en attraktiv løn samt sundheds- og pensionsordning. Vi er netop flyttet ind i nye, fantastiske omgivelser i Pårup vest for Silkeborg, hvor vi hver dag bliver forkælet af både de smukke rammer og ikke mindst en fantastisk medarbejderrestaurant. Og så har vi et topmoderne fitnesscenter med de bedste maskiner og en dygtig, professionel instruktør. Og det er til fri afbenyttelse.

Del på:
Region:
Region Midtjylland
Jobtype:
Fast
Arbejdstid:
Heltid
Arbejdsdage:
Dag
Ansøgningsfrist:
Hurtigst muligt
Tiltrædelse:
Hurtigst muligt
Arbejdssted:
Pårup
Yderligere oplysninger fås hos:
Sidsel Nørgaard Pedersen
Telefon: +45 8724 4758
Hjemmeside:
http://www.mascot.dk
Tilbage til toppen