Mascot International A/S

Kommunikationspraktikant

Bliv rustet til fremtidens jobmarked med en praktik hos MASCOT

Skal din praktik indeholde PR og presse, intern kommunikation, branding, strategi, målgruppefokus og kommunikationsopgaver i bred forstand? Vil du have daglig sparring med erfarne kommunikatører og være en del af et flittigt kommunikationsteam, hvor alle er vigtige brikker, og hvor du får prøvet dig selv af i praksis? Vi sikrer, at du kommer hele vejen rundt og oplever forretningsgangene og det daglige liv i en international B2B-virksomhed. Praktikken skræddersyes, så indhold og form passer til din profil og uddannelse.

Vi kan fx tilbyde dig:

 • Erfaring med PR og pressearbejde
 • Idé- og indholdsudvikling til diverse social media platforme (inklusiv monitorering og konkret erfaring med platformene på op til fire sprog)
 • Produktion og eksekvering af indhold til både trykte medier og web
 • Idéudvikling og produktion af artikler til medarbejdermagasinet
 • Aktiv deltagelse på foto- og filmoptagelser (og bidragende til planlægningen heraf)
 • Et indgående kendskab til procedurer, arbejdsgange og strategier i en større international virksomhed
 • En bred vifte af kommunikationsopgaver til MASCOTs forskellige målgrupper
 • Indflydelse på tilrettelæggelse af dit eget praktikforløb
 • Vejledning og faglig sparring på kommunikation og sprog

 Hvem er du?

 • Du brænder for kommunikation
 • Du er glad for at skrive og har et levende, involverende og fejlfrit skriftligt sprog
 • Du har det godt med at være på, at reagere hurtigt og levere
 • Du har gode sproglige kompetencer (dansk og engelsk flydende – flere sprogkundskaber, især tysk er et plus)
 • Du er udadvendt, har et godt humør og er nem at arbejde sammen med
 • Du er engageret, detaljeorienteret og lægger sjæl i dit arbejde
 • Du er studerende på en kommunikationsuddannelse, en journalistisk eller en humanistisk uddannelse – eller noget tilsvarende relevant
 • Du har lyst til at blive en ægte ’mascotter’

Hvem er vi?

MASCOT er en familieejet, international virksomhed, hvis mission er at udvikle, producere, markedsføre og sælge verdens bedste arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj. Vi er en ambitiøs virksomhed, hvor professionalisme, innovation og handlekraft belønnes. Vi giver alle, der kan og vil, store muligheder for personlig og faglig udvikling. 

Hos os får du en udfordrende praktikstilling i en professionel og målrettet virksomhed med international kontaktflade, hvor du har gode muligheder for selv at præge udviklingen i praktikken. Kommunikationsafdelingen tæller inklusiv praktikanten otte personer, og vi er integreret i en større, international marketingafdeling, hvor vi arbejder med høj aktivitet, initiativ og godt humør.

Hvad gør du nu?

Skriv eller ring til os og hør nærmere! Arbejdstiden som praktikant er som udgangspunkt 37 timer om ugen, og vi forventer, at du er ansat i 4-6 måneder (afhængig af din uddannelse) med praktikstart efter aftale, men gerne 15. januar eller 1. februar. Send en motiveret ansøgning, CV, karakterer og gerne eksempler på tekstarbejde med i din ansøgning. Samtaler afholdes løbende.

Arbejdssted: Pårup vest for Silkeborg lige ud til motorvejen. MASCOT er i 2018 flyttet i nyt, topmoderne domicil på mere end 35.000m2.

 

Udtalelser fra tidligere praktikanter:

Celina, praktikant første halvår 2018 (Studie: Professionsbachelor i kommunikation, Danmarks Medie- og Journalisthøjskole)

»Den første dag du træder ind hos MASCOT, føler du dig med det samme som en del af holdet. Du er ikke ’bare praktikanten’, men en vigtig del af kommunikationsteamet. Der hersker en helt særlig professionalisme hos MASCOT, der på bedst mulig måde forbereder dig til at komme ud på arbejdsmarkedet efter endt uddannelse. Du kommer til at sidde i en international marketingafdeling med kolleger fra hele verden, der alle er super dygtige til deres fag, men som samtidig har stor respekt for den viden og faglighed, som du kommer med fra din uddannelse. Fordi kommunikationsafdelingen sidder med så mange forskellige opgaver, har du stor medindflydelse på, hvad du kommer til at arbejde med. Stemningen på kontoret er nede på jorden, og du ved altid, hvor du skal gå hen, hvis du har brug for en snak. Jeg har været super glad for min praktik hos MASCOT«.

Christina, praktikant andet halvår 2017 (Studie: Cand.ling.merc. – Erhvervssprog og International Erhvervskommunikation i engelsk)

»At være praktikant hos MASCOT giver god indsigt i, hvordan en stor, international virksomhed fungerer. MASCOT kører i et højt gear med et kæmpe fagligt engagement, men de tager sig god tid til deres praktikanter, og de sørger i høj grad for, at man bliver hørt og indlemmet i teamet. Som praktikant hos MASCOT kan man selv få indflydelse på, hvilke opgaver man sidder med, så man kan forme sin egen praktik. Der er masser af mulighed for faglig sparring og feedback, og man lærer således utroligt meget af et praktikophold hos MASCOT. Kollegerne er rigtig søde, og personligt synes jeg, det er super fedt at sidde i en kommunikationsafdeling, der er repræsenteret af flere forskellige nationaliteter. Jeg kan varmt anbefale at blive praktikant hos MASCOT.«

Thea, praktikant andet halvår 2017 (studie: Bachelor i International Virksomhedskommunikation, Cand.mag i Europastudier)

»Et praktikforløb hos MASCOT har ikke kun gjort det muligt at anvende teoretisk viden i praksis, det har også gjort det muligt at tilegne ny viden omkring forskellige områder og processer, der er at finde i en Marketingafdeling. Jeg har fået indblik i, hvordan en stor international koncern fungerer, og hvordan det er at være en del af den. Samtidig har det, at være en del af et dynamisk team med mange forskellige opgaver og med en bred kontaktflade, i høj grad været med til at udvide mit netværk.«

Linea, praktikant første halvår 2017 (studie: Professionsbachelor i kommunikation, Danmarks Medie- og Journalisthøjskole)

»Muligheden for professionel udvikling er stor hos MASCOT. Personligt har jeg selv sat pris på vekslende opgaver med plads til at udfordre sig selv. Jeg har haft en finger med i alt fra kreativ udarbejdelse af kampagner og fotoshoots, til struktureret optimering af hjemmeside og interne procedurer. Der er højt til loftet, når det kommer til input og forslag, og man mærker fra første dag, at man ikke blot er praktikanten, men en del af holdet. Det har motiveret mig til at sætte krav, ikke kun til praktikforløbet, men også til mig selv – en evne jeg ved, vil gavne mig i fremtiden.«

Del på:
Region:
Region Midtjylland
Jobtype:
Tidsbegrænset
Arbejdsdage:
Dag
Ansøgningsfrist:
Vi læser ansøgninger løbende
Tiltrædelse:
15. januar eller 1. februar 2019
Arbejdssted:
Pårup
Yderligere oplysninger fås hos:
Kristina Vigen Bjerre
Telefon: +45 87244772
Mobil: +45 2121 1329
Hjemmeside:
http://www.mascot.dk
Tilbage til toppen