Mascot International A/S

Dansk- og engelsktalende Debitoransvarlig

Brænder du for at arbejde med debitorområdet, og at kunne bidrage med løbende forbedring af rutiner og processer? Er du lige så skarp i at gennemskue detaljer og komplekse sammenhænge, som til at sikre at processer og procedurer afvikles rettidigt og fejlfrit? Har du desuden lyst til at være en del af en engageret kultur i en markedsledende virksomhed i stærk udvikling, så er du måske vores nye debitoransvarlig.

Om jobbet
Med reference til MASCOTs regnskabschef, bliver du en del af et velfungerende økonomiteam med 23 topmotiverede og dygtige kolleger, som er placeret både i vores nye domicil i Pårup og på vores kontor i Hanoi, Vietnam. Vi vægter vores værdier i afdelingen højt, vi hjælper hinanden, har respekt for forskelligheder, vi er seriøse og nyder godt af den faglige sparring på tværs i afdelingen. Du får ansvaret for at sikre, at vore kundestamdata er valide. Det sker i samarbejde med vores kolleger i Hanoi, hvor du som ansvarlig skal sikre processerne omkring oprettelse og vedligeholdelse af kundestamdata. Du vil få en bred kontaktflade i virksomheden, og vi forventer at du kommer til at gennemføre interne projekter indenfor administrative områder.

I stillingen vil du komme til både at bruge dine samarbejdsevner og arbejde selvstændigt, hvilket giver dig muligheder for selv at sætte præg på din faglige og personlige udvikling. Du skal supportere kollegerne i Hanoi med spørgsmål og optimering af processer i forbindelse med kundestamdata, og du vil også selv skulle udføre opgaverne som backup. Du skal være med til at gennemføre administrative projekter, hvor du strukturerer og følger proaktivt op overfor interessenter, og du er en naturlig tovholder i forhold til implementering og forankring af konkrete tiltag.  

Du vil fungere i samarbejde med kollegerne i Pårup og Hanoi, samt salgsorganisationen i Europa, og skal blandt andet varetage følgende opgaver:

  • Ansvarlig for debitorstamdata
  • Support til og backup for kolleger på Hanoi kontoret
  • Gennemgang af forfaldslister
  • Opfølgning af kundesager og inkassosager international
  • Afstemninger af debitor- og relaterede konti
  • Materiale til årsregnskab på debitor
  • Gennemførsel af kortere- og længerevarende opgaver og projekter indenfor debitorer
  • Backup for lønbogholder på løn til både danske og europæiske medarbejdere.
  • Bonusopgørelser til kunder.

Om dig
Du har en relevant regnskabsmæssig uddannelse, og du har min. 5 års erhvervserfaring med debitoropgaver og projekter, herunder gerne erfaring fra en tilsvarende rolle i en international virksomhed. For at få succes i jobbet er det altafgørende, at du arbejder struktureret og effektivt med dine opgaver, og at du har en god ordenssans. Du er vedholdende og ansvarsbevidst, og kan holde mange bolde i luften, samtidig med at du er i stand til fokusere på relevante detaljer og gennemskue komplekse sammenhænge. Du er god til prioritere og overholder deadlines – også når det skal gå stærkt.  

Du har gode IT-kompetencer, hvor du behersker Office pakken og har erfaring med ERP systemer, gerne SAP. Derudover taler du dansk og engelsk flydende i skrift og tale, og tysk vil være en fordel. Du kommunikerer tydeligt og professionelt.

Som person er du god til at kommunikere med personer på flere niveauer, og du har en naturlig gennemslagskraft og et vindende væsen. Du er robust af natur, er energisk med et højt energiniveau, og kan fordybe dig i opgaver, når det kræves. Derudover er du en teamplayer og kan også arbejde på egen hånd.

Om MASCOT
MASCOT er en ambitiøs virksomhed, hvor professionalisme, innovation og handlekraft belønnes. Vi giver alle, der vil og kan, muligheder for personlig og faglig udvikling. Du kommer til at arbejde i en dynamisk virksomhed, hvor åbenhed og arbejdsglæde vægtes højt. Vi har et travlt og godt arbejdsmiljø.

Vi tilbyder en attraktiv løn ud fra dine kvalifikationer, samt forsikrings-, pensions- og sundhedsordning. Desuden får du mulighed for at præge din egen personlige udvikling i en virksomhed i vækst.

Del på:
Region:
Region Midtjylland
Jobtype:
Fast
Arbejdstid:
Heltid
Arbejdsdage:
Dag
Ansøgningsfrist:
Vi behandler ansøgninger løbende
Tiltrædelse:
Snarest muligt
Arbejdssted:
Pårup
Yderligere oplysninger fås hos:
Charlotte Troelsen
Telefon: +45 8724 4737
Hjemmeside:
http://www.mascot.dk
Tilbage til toppen