Mascot International A/S

Intern salgsassistent til det tyske marked

Begejstres du af at rådgive kunder og supportere dine eksterne salgskolleger? Har du lyst til en hverdag i et internationalt miljø med gode og engagerede kolleger, som hjælper hinanden?

Vi udvider vores salgs- og serviceaktiviteter på alle vores markeder. Derfor søger vi nu også en kollega med gode tyske sprogkompetencer i vores eksport kundeserviceteam. 

Din succes i jobbet
Hos MASCOT er det ikke kun vores produkter, der er af høj kvalitet. Det er vores service også. Med reference til vores Kundeservicechef bliver du en del af eksportteamet. Din og teamets opgave er at give vores kunder og sælgere en service, der svarer til – eller overgår deres forventning.

Din hverdag
Fokus for MASCOT Kundeservice er at yde den bedste support for vores MASCOT forhandlere og sælgere, både på telefon og mail. Hertil hører også ordreindtastning, retur- og reklamationsbehandling, produktrådgivning samt support og ordreopfølgning på vores interne systemer. Vi tilbyder og supporterer også onlineportaler og digitale services såsom B2B-shop og MASCOT® SmartStore, der er MASCOTs online bestillingssystem for slutbrugere og forhandlere. Udover at have et godt samarbejde med eksportteamet i Danmark vil du også have et tæt samarbejde med vores kolleger i kundeservice i Hanoi i Vietnam.

Hvem er du?
Du har en uddannelse indenfor administration, salg eller handel. Du har praktisk erfaring fra en lignende funktion eller måske relevant studiejob i en international virksomhed. Det er desuden et krav, at du kommunikerer korrekt og ubesværet på tysk, engelsk og dansk både i skrift og tale. Du har flair for IT og har arbejdet med CRM, Outlook og MS Office pakken.   Du er imødekommende og hjælpsom, og du begejstres af at levere excellent kundeservice og support til vores kunder og sælgere. Du har team-ånd og er samtidig selvstændig i din opgaveløsning. Du trives med forskelligartede arbejdsopgaver, hvoraf en del også er rutineopgaver. Du har gå-på-mod og drive. Du er proaktiv og engageret, og du har en skarp sans for god kundeservice. Du arbejder struktureret og har styr på detaljen. Du evner at skabe overblik, der hjælper dig til at have mange bolde i luften på én gang i en travl hverdag og stadig overholde dine deadlines. Desuden ser vi gerne, at dit CV er stabilt.

Din motivation
Du er ihærdig og kvalitetsbevidst, og drives af at sikre langvarige relationer til vores kunder. Du brænder for at yde den bedste kundeservice i en hverdag, hvor din struktur og dit overblik er med til at skabe succes. Du har lyst til en hverdag i et internationalt miljø med gode og engagerede kolleger, som hjælper hinanden, og du motiveres af store krav til dine præstationer.

Hvem er vi?
Du kommer til at arbejde i en international vækstvirksomhed med sunde værdier og en fantastisk virksomhedskultur båret af dygtighed, engagement, flid og samarbejde. Vi opfører os ordentligt over for såvel vores kunder og vores kolleger som over for vores samarbejdspartnere. Vi giver frihed under ansvar, og vi lægger vægt på ledelse, der gennem blandt andet coaching, motivation og opfølgning støtter den aktive udvikling af de enkelte medarbejdere, så deres fulde potentiale udnyttes.

Vi tilbyder
Hos os får du et job med styr på processerne og en organisation, der vil gøre alt for at skabe succes sammen med dig, der har den rette indstilling og det rette engagement. Derudover kommer du til at arbejde i en dynamisk virksomhed, hvor åbenhed og arbejdsglæde vægtes højt.

Del på:
Region:
Region Midtjylland
Jobtype:
Fast
Arbejdstid:
Heltid
Arbejdsdage:
Dag
Ansøgningsfrist:
Vi læser indkomne ansøgninger løbende
Tiltrædelse:
Snarest muligt
Arbejdssted:
Pårup
Yderligere oplysninger fås hos:
Jonna Andersen
Mobil: +45 30920545
Hjemmeside:
http://www.mascot.dk
Tilbage til toppen