Mascot International A/S

Planlægger

Motiveres du af en afvekslende hverdag med stor kontaktflade internt i virksomheden? MASCOT søger en struktureret og energisk kollega til vores logistikafdeling.

Jobbet
I stillingen som planlægger i MASCOTS logistikafdeling, er din primære opgave at planlægge produktion af arbejdstøj på vores egne systuer i Vietnam og Laos samt oprettelse af indkøbsordrer.

Jobbet indebærer en bred kontaktflade både internt og eksternt, idet du er bindeled mellem vores salgsafdeling, færdigvarelager, udviklingsafdeling og indkøb.

Du kommer til at arbejde med de nyeste værktøjer inden for SAP og SAP SCM. Erfaring med og forståelse for arbejde med MRP-kørsel vil blive vægtet højt.

Dine arbejdsopgaver
-
Planlægning af produktion og proaktiv opfølgning på leveringer
- Oprettelse af indkøbsordrer og opfølgning på leveringer
- Opfølgning på forecast/estimater/kampagner
- Kommunikation med andre funktioner i MASCOT
- Ad hoc opgaver i relation til ovenstående
- Udvikling og vedligeholdelse af system-stamdata for planlægningsområdet
- Koordinering af påbegyndelses- og afslutningsterminer

Du refererer direkte til vores logistikchef og bliver en del af et team på 5 kompetente kolleger. Målet og dine succeskriterier er at sikre en høj leveringssikkerhed, fornuftig lagerbinding og en fortsat optimering af planlægning og dertilhørende systemer. For den rette kandidat vil der være mulighed for at bidrage til optimering af udnyttelsen af SAP R/3.

Lidt om dig
Vi forestiller os, at du har minimum to års relevant erfaring inden for logistik. Måske har du tilmed en uddannelse inden for området. Uanset din baggrund, skal du have lyst til at udvikle dine kompetencer i en international virksomhed i vækst.

Du taler dansk og behersker engelsk på forhandlingsniveau. Du er rutineret bruger af MS Office pakken. Som person er du en stærk analytiker, som er god til at kommunikere på alle niveauer. Du har et højt energiniveau, trives med og holder hovedet koldt i en travl hverdag med masser af deadlines, hvor ingen dage er ens. Du er struktureret, fleksibel, robust og forandringsvillig.

Kendskab til samarbejde med Asien, særligt mentaliteten, vil være en fordel. Du arbejder gerne selvstændigt eller i mindre teams og har en sund skepsis over for de indsamlede informationer. Din arbejdsstil er præget af stor ansvarsfølelse og vedholdenhed kombineret med indsigt i detaljerne.

Vi tilbyder
Du kommer til at arbejde i en dynamisk virksomhed i stor vækst, hvor åbenhed og arbejdsglæde vægtes højt. MASCOT er en meget ambitiøs virksomhed, hvor professionalisme, innovation og handlekraft belønnes. Vi giver alle, der vil og kan, store muligheder for personlig og faglig udvikling. Vi har et godt arbejdsmiljø, hvor alle systemmæssige arbejdsredskaber er tilgængelige.

Vi tilbyder en attraktiv løn samt sundheds- og pensionsordning.

Del på:
Region:
Region Midtjylland
Jobtype:
Fast
Arbejdstid:
Heltid
Arbejdsdage:
Dag
Ansøgningsfrist:
Vi læser indkomne ansøgninger løbende
Tiltrædelse:
Snarest muligt
Arbejdssted:
Pårup
Yderligere oplysninger fås hos:
Ulla Johannessen
Telefon: +45 87703241
Hjemmeside:
http://www.mascot.dk
Tilbage til toppen