Mascot International A/S

Handelselev med flair for tysk og engelsk

Brænder du for salg og service? Er du klar på at arbejde i et dynamisk internationalt miljø med tæt kontakt til både kollegaer og kunder? Så har du nu muligheden hos Mascot International – hvor du fra et helt nyt hovedkontor i Pårup vest for Silkeborg får mulighed for at lære en masse om support, ordreafgivelse og produktrådgivning i et stærkt internationalt præget miljø. Du vil også i løbet af din elevtid få mulighed for at servicere kunderne fra vores kontor i Vietnam.

Hos MASCOT producerer og sælger vi et bredt udvalg af arbejdstøj og sikkerhedssko i høj kvalitet. Som et aktivt medlem af kundeserviceteamet referer du direkte til lederen og i samarbejde med resten af teamet, vil din fornemste opgave være at levere første klasses support til vores kunder og sælgere.

Hvad er dine opgaver?

Igennem din elevtid hos MASCOT vil du blive introduceret til en bred vifte af opgaver. I tæt samarbejde med resten af vores højt kvalificerede kundeserviceteam vil du assistere vores MASCOT-forhandlere og sælgere både på telefon og mail. 

Dine opgaver indebærer:
• Ordreindtastning
• Retur- og reklamationsbehandling
• Produktrådgivning
• Support og ordreopfølgning på vores interne systemer.
Udover at indgå i et stærkt samarbejde med teamet i Danmark, vil du også komme til at arbejde tæt sammen med vores kolleger i kundeservice i Hanoi i Vietnam.

Hvem er du?

Her hos MASCOT har vi mange bolde i luften, og du skal være klar på at arbejde i en hektisk hverdag med mange forskellige slags opgaver. Som person er du imødekommende og hjælpsom og trives med at arbejde i et stærkt team. Du brænder for salg og elsker at yde den ekstraordinære service. Du er detaljeorienteret og kvalitetsbevidst, og det falder dig naturligt altid at følge dine opgaver til dørs. Struktur og overblik kendetegner dine arbejdsrutiner.

Derudover forventes det, at du:

• Kan beherske Office pakken – især Excel
• Kan formulere dig godt og korrekt på engelsk og tysk, både på skrift og i tale
• Har påbegyndt eller forventer at påbegynde handelsuddannelsen med speciale i salg

Hvad kan MASCOT tilbyde dig?

Mascot International A/S er en international, familieejet virksomhed, der udvikler og producerer arbejdstøj og sikkerhedssko af højeste kvalitet. MASCOT beskæftiger på verdensbasis mere end 2.600 ansatte. MASCOT samarbejder med over 3.000 forhandlere i hele verden og har egne sælgere i 14 europæiske lande. MASCOT er i rivende vækst, og som handelselev hos os vil du indgå i et dynamisk internationalt team.
Du vil blive en del af en virksomhedskultur, hvor professionalisme, dedikation og innovation er vigtige værdier. I MASCOT vil du opleve åbenhed og frihed under ansvar. Vi er netop flyttet i nyt topmoderne domicil, hvor 300 kollegaer alle arbejder for ét fælles mål.

Under uddannelsesforløbet vil du få muligheden for et udlandsophold på vores kontor i Vietnam for at udvikle og styrke din læring. MASCOT kan tilbyde dig en spændene elevtid, hvor der bliver lagt vægt på motivation, coaching og udvikling.
Du vil ikke kun være en del af MASCOTs udvikling – du vil også i høj grad også opleve personlig udvikling i en elevstilling hos os. 

Udtalelse fra nuværende elev

Nhi, handelselev med speciale i salg, færdiguddannet november 2018:
”Jeg elsker, at man hos MASCOT har frihed under ansvar. Som elev har jeg fra starten af haft ansvar for mine egne opgaver. Jeg opretter blandt andet nye kunder i vores onlinesystemer, rådgiver forhandlere over telefon og vedligeholder de enkelte kunders produktsortiment. Jeg har et rigtig godt forhold til mine kollegaer i afdelingen, og jeg ved, at de altid er klar til at hjælpe, hvis jeg har brug for det. Det giver mig en stor tryghed. Jeg synes også, det er fedt, at man hos MASCOT har så tæt et samarbejde med både sælgere og kunder. Det giver en god arbejdsglæde, og man føler sig hurtigt en del af ’MASCOT-ånden”.

Del på:
Region:
Region Midtjylland
Jobtype:
Fast
Arbejdstid:
Heltid
Arbejdsdage:
Dag
Ansøgningsfrist:
Vi læser ansøgninger løbende
Tiltrædelse:
Hurtigst muligt
Arbejdssted:
Pårup
Yderligere oplysninger fås hos:
Heidi Høegh Nielsen
Telefon: +45 8724 4742
Hjemmeside:
http://www.mascot.dk
Tilbage til toppen