Mascot International A/S

Handelselev i international virksomhed med fokus på Norden

Brænder du for salg og kundeservice? Vil du lære en masse om support, ordreafgivelse og produktrådgivning? Har du lyst til at gennemgå en 2-årig handelsuddannelse med en hverdag i et spændende, internationalt miljø med dedikerede og hjælpsomme kolleger?
Så skal du være handelselev hos MASCOT!

Hos MASCOT er det ikke kun vores produkter, der er af høj kvalitet – det er vores service også. Vi søger derfor en handelselev med speciale i salg til det nordiske marked. Med reference til lederen i det nordiske kundeserviceteam bliver din vigtigste opgave at give vores kunder og sælgere support ud over det sædvanlige.

Dine opgaver
Som elev i kundeserviceafdelingen bliver du en del af et dedikeret team, der har fokus på at yde den bedste support for vores MASCOT-forhandlere og -sælgere både på telefon og mail.

Dine opgaver indebærer:
- Ordreindtastning
- Retur- og reklamationsbehandling
- Produktrådgivning
- Support og ordreopfølgning på vores interne systemer.

Udover at have et godt samarbejde med teamet i Danmark vil du også få et tæt samarbejde med vores kolleger i kundeservice i Hanoi i Vietnam.

Hvem er du?
Du er i gang med eller ønsker at påbegynde en handelsuddannelse med speciale i salg. Vi forventer, at du har eller færdiggør det adgangsgivende grundforløb i forbindelse med opstarten hos os. Spørg din studievejleder, hvis du er i tvivl om, hvorvidt dit grundforløb er adgangsgivende.

Som person er du imødekommende og hjælpsom, og du begejstres af at levere formidabel kundeservice og support. Du har holdånd og er samtidig selvstændig i din opgaveløsning. Du er ihærdig og kvalitetsbevidst, ligesom du naturligt overholder aftaler og deadlines. Du brænder for at yde den bedste kundeservice i en hverdag, hvor din struktur og dit overblik er med til at skabe succes.

Vi forventer desuden, at du har flair for IT, særligt Excel. Derudover er det en fordel, hvis du er sprogligt stærk og behersker engelsk i skrift og tale.

Vi tilbyder
Du kommer til at arbejde i en international vækstvirksomhed, der kendetegnes af sunde værdier, arbejdsglæde og en virksomhedskultur båret af professionalisme, engagement, flid og samarbejde. Som en del af MASCOT vil du opleve åbenhed og frihed under ansvar, ligesom vi lægger vægt på ledelse, der gennem blandt andet coaching, motivation og opfølgning støtter den aktive udvikling af de enkelte medarbejdere. Hos os får du med andre ord job i en spændende virksomhed med styr på processerne samt kolleger, der vil gøre alt for at skabe succes sammen med dig.

Om MASCOT
Mascot International A/S er en international, familieejet virksomhed, der udvikler og producerer arbejdstøj og sikkerhedssko af højeste kvalitet. MASCOT beskæftiger på verdensbasis mere end 2.600 ansatte. MASCOT samarbejder med over 3.000 forhandlere i hele verden og har egne sælgere i 14 europæiske lande. I 2018 flytter MASCOT til et helt nyt hovedkontor i Pårup vest for Silkeborg.

Udtalelse fra nuværende elev

Nhi, handelselev med speciale i salg, færdiguddannet november 2018
”Jeg elsker, at man hos MASCOT har frihed under ansvar. Som elev har jeg fra starten af haft ansvar for mine egne opgaver. Jeg opretter blandt andet nye kunder i vores onlinesystemer, rådgiver forhandlere over telefon og vedligeholder de enkelte kunders produktsortiment. Jeg har et rigtig godt forhold til mine kollegaer i afdelingen, og jeg ved, at de altid er klar til at hjælpe, hvis jeg har brug for det. Det giver mig en stor tryghed. Jeg synes også, det er fedt, at man hos MASCOT har så tæt et samarbejde med både sælgere og kunder. Det giver en god arbejdsglæde, og man føler sig hurtigt en del af ’MASCOT-ånden’.

 

Del på:
Region:
Region Midtjylland
Jobtype:
Fast
Arbejdstid:
Heltid
Arbejdsdage:
Dag
Ansøgningsfrist:
Vi læser ansøgninger løbende
Tiltrædelse:
01-09-2018
Arbejdssted:
Pårup
Yderligere oplysninger fås hos:
Christina Borg
Telefon: +45 8724 4705
Mobil: +45 2937 0013
Hjemmeside:
http://www.mascot.dk
Tilbage til toppen