Mascot International B.V. , BENELUX

Account Manager Noord-West Nederland

Wij zoeken een ervaren Account Manager voor de vertegenwoordiging van MASCOT Workwear naar de eindgebruikersmarkt in de regio Noord West Nederland

 

Ter versterking van ons salesteam in Nederland is MASCOT WORKWEAR op zoek naar een TESTED TO WORK Account Manager voor de regio Noord West Nederland met de focus op de provincies Noord-Holland, Flevoland en een deel van Utrecht/Gelderland.

 

De functie

Het bewerken van de eindgebruikersmarkt, zelfstandig en samen met de dealers in de regio. Het opstarten, onderhouden en uitbreiden van een kwalitatief netwerk van eindgebruikers met meer dan 35 werkkledingdragers om zo mogelijkheden te creëren voor MASCOT en onze dealers. De samenwerking met onze dealers staat centraal binnen het MASCOT concept en dus is een nauwe relatie met onze strategische partners vanzelfsprekend. De dealers worden bediend door de Area Sales Manager en gezamenlijk zijn jullie verantwoordelijk voor de activiteiten in de regio.

 

Je bent een “hunter” maar hebt tevens een “farmer” kant in je. Je kunt zelfstandig werken, maar ook in teamverband. Je bent een sparringpartner voor je collega’s, voor MASCOT en voor de dealers. Je denkt actief mee over de mogelijkheden om gezamenlijk het marktaandeel van MASCOT te vergroten.

Kortom een echte professional die weet hoe je een concept kunt verkopen.

Je wordt ondersteund in je activiteiten door het gehele Benelux team, bestaande uit je collega’s Account Managers, de Area Sales Managers, Area Sales Promoters en een Merchandiser. Het gehele Benelux team bestaat op dit moment uit 22 teamleden.

 

Jouw profiel

Je hebt ervaring met b-t-b sales in een soortgelijke functie, waarbij kennis van Concept Selling wenselijk is. Kennis van onze verkoopkanalen is een pré, evenals kennis van (werk)kleding en/of veiligheidsschoenen, maar niet noodzakelijk. Bovendien dien je te beschikken over uitstekende communicatieve vaardigheden en een hoog energieniveau. Je bent georganiseerd en stressbestendig. PC-vaardigheid en kennis van Microsoft Office zijn een vereiste, tevens is ervaring met het werken met CRM noodzakelijk. Evenals een goede beheersing van de Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk. Daarnaast is het wenselijk dat je centraal in het werkgebied woont.

Als persoon ben je enthousiast, goed in coördineren en afronden. Je bent gedreven, initiatiefrijk en zelfmotiverend. Sociaal gezien ben je open en uitgesproken. Je hebt focus op je klanten en gaat altijd voor kwaliteit. Je bent goed in het openen van de dialoog in combinatie met het opbouwen van duurzame en positieve relaties gebaseerd op een realistische basis. Je werkt gestructureerd en neemt verantwoordelijkheid t.a.v. de doelstellingen die aan de functie worden gesteld. Je bent eraan gewend, dat er dagelijks eisen gesteld worden met betrekking tot je inzet. Je streeft naar een zo groot mogelijke bijdrage aan het succes van het bedrijf. Je verkoopinzet is gebaseerd op een lange termijn basis, je bent doelgericht, je hebt doorzettingsvermogen en streeft naar duurzaamheid. Je hebt een stabiele CV.

 

Ons profiel
Het MASCOT Benelux team is professioneel en TESTED TO WORK.We werken in regio’s en per regio is er een Area Sales Manager, Account Manager en een Area Sales Promoter. Mascot werkt met een push & pull strategie, waarbij we enerzijds ons dealernetwerk volledig ondersteunen en anderzijds de eindgebruikersmarkt bewerken om zo meer mogelijkheden te creëren voor onze dealers. Je maakt deel uit van het gehele Benelux team dat dit jaar zal doorgroeien van 22 naar 30 collega’s. In Naarden is onze Benelux showroom gevestigd en medio 2018 zullen we ook een showroom in België openen.

Wij groeien als bedrijf hard en bieden onze medewerkers ook ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. We stellen hoge eisen, wat natuurlijk tot uitdrukking komt in het salaris en de overige voorwaarden. We vragen verantwoordelijkheid maar geven ook veel vrijheid.

 

Stuur ons je cv en sollicitatie in het Engels, alsjeblieft.

Share on:
Region:
Flevoland
Gelderland
Noord-Holland
Utrecht
Application deadline:
Running
Expected Start Date:
As soon as possible
Location:
Noord-West Nederland
Contacts:
Anitra van Foeken
Telephone: +31 6 3169 8865
Company homepage:
http://www.mascot.nl
Back to the top