Mascot International B.V. , BENELUX

Key Account Manager Dealer Network

Ter versterking van ons salesteam in Nederland is MASCOT WORKWEAR op zoek naar een echte TESTED TO WORK Key Account Manager Dealernetwerk voor Nederland.

De functie
Tot jouw taken behoren onder andere: het onderhouden en uitbouwen van de relatie en samenwerking met enkele van onze grotere dealers, met name inkooporganisaties en strategische partners, alsmede het veelvuldig bezoeken en ondersteunen van onze partners en ook diverse afdelingen bij onze partners. Je bent een sparringpartner voor onze dealers, denkt actief met ze mee over de mogelijkheden om gezamenlijk het marktaandeel van MASCOT te vergroten door het implementeren van de vele USP's van MASCOT. En dit uiteraard in combinatie met de unieke eigenschappen van de partner. De samenwerking met onze dealers staat centraal binnen het MASCOT concept en dus is een nauwe relatie met onze strategische partners vanzelfsprekend.

Jouw profiel
Je hebt ervaring met B2B sales in een soortgelijke functie en bent goed en gedreven in Concept Selling. Je hebt eerder gewerkt met inkooporganisaties, complexe verkooptrajecten en project managment. Kennis van onze verkoopkanalen is een pré, evenals kennis van (werk)kleding en/of veiligheidsschoenen. Bovendien dien je te beschikken over uitstekende communicatievaardigheden en een hoog energieniveau. Je bent georganiseerd en stressbestendig. Je hebt een goede beheersing van de Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk. Daarnaast is het wenselijk dat je centraal in Nederland woont.

Als persoon ben je enthousiast, goed in coördineren en afronden. Je kunt zelfstandig werken, omdat je gedreven, initiatiefrijk en zelfmotiverend bent. Sociaal gezien ben je open en uitgesproken. Wij verwachten dat je als Key Account Manager zelfstandig maar ook als team player kunt acteren. Je hebt focus op je klanten en gaat altijd voor kwaliteit. Je bent goed in het creëren van de dialoog in combinatie met het opbouwen van duurzame en positieve relaties gebaseerd op een realistische basis. Je werkt gestructureerd en neemt verantwoordelijkheid t.a.v. de doelstellingen die aan de functie worden gesteld. Je bent eraan gewend, dat er dagelijks eisen gesteld worden met betrekking tot je inzet. Je streeft naar een zo groot mogelijke bijdrage aan het succes van het bedrijf. Je verkoopinzet is gebaseerd op een lange termijn basis, je bent doelgericht, je hebt doorzettingsvermogen en streeft naar duurzaamheid. Je hebt een stabiele CV.

Ons profiel
Het MASCOT Benelux team is professioneel en TESTED TO WORK.We werken in een regio’s en per regio is er een Area Sales Manager, Account Manager en een Area Sales Promoter. Mascot werkt met een push & pull strategie, waarbij we enerzijds ons dealernetwerk volledige ondersteunen en anderzijds de eindgebruikersmarkt bewerken om zo meer mogelijkheden te creëren voor onze dealers. Je maakt deel uit van het gehele Benelux team dat dit jaar zal doorgroeien van 22 naar 30 collega’s. In Naarden is onze Benelux showroom gevestigd en medio 2018 zullen we ook een showroom in Belgie openen.

Wij groeien als bedrijf hard en bieden onze medewerkers ook ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. We stellen hoge eisen, wat natuurlijk tot uitdrukking komt in het salaris en overige voorwaarden. We vragen verantwoordelijkheid maar geven ook veel vrijheid.

Share on:
Region:
Gelderland
Noord-Holland
Zuid-Holland
Utrecht
Application deadline:
Running
Expected Start Date:
As soon as possible
Location:
Nederland
Contacts:
Bonn, Danny
Mobile: +31 6 5115 1919
Company homepage:
http://www.mascot.nl
Back to the top