Mascot International B.V. , BENELUX

Ben jij klaar voor de volgende stap in je Verkoopcarriére?

Area Sales Promoter

Ben jij een salesfreak en draag jij dienstverlening en betrouwbaarheid hoog in het vaandel?
Ben jij enthousiast over sales en rijden advies en geloofwaardigheid met je mee?
Ben jij een gedreven en energieke verkoopadviseur die gaat voor kwaliteit, service en wil je een totaal concept verkopen?

Dan ben jij misschien een van onze nieuwe Area Sales Promoters in de regio Gent?

Wat verwachten van jou?
Sales – Jij bent wereldkampioen verkopen, het liefst in een B2B omgeving.


Energiek – Je zit boordevol energie, bent extreem goed in het leggen van nieuwe contacten en het goed onderhouden van relaties op alle niveaus met onze eindklanten en onze dealers. Door goed te organiseren en een juiste planning, deel je je eigen werkdag in. Je wordt in het bijzonder gedreven door de doelen die je stelt en meer nog, het behalen daarvan.


Houding – Heel je houding is gericht op het professioneel samenwerken in een actief salesteam, met fantastische collega's, waar teamwork, elkaar helpen en wederzijds respect belangrijke succesfactoren zijn.


Enthousiasme – Je wordt enthousiast van het succesvol verkopen van kwaliteitsproducten aan de dragers van werkkleding in alle branches en industrieën. Je gaat het maken van nieuwe contacten niet uit de weg.


Oplossingen – Je neemt initiatief, en kijkt naar kansen in plaats van beperkingen.


Jij helpt de eindgebruikers met hun dagelijkse werkoutfit. Als MASCOT Area Sales Promoter, is het je taak om zowel nieuwe als bestaande klanten in diverse branches, zoals bouw, installatie, transport en industrie te bedienen. Je werkdag bestaat uit het actief bouwen aan de relaties met onze dealers en bestaande en potentiële eindgebruikers.

Je taken zijn:
• Promotie, presentatie en verkoop van MASCOT werkkleding en veiligheidsschoenen met behulp van een compleet ingerichte mobiele showroom, de MASCOT Show Van.
• Je geeft de eindgebruikers de beste service en het beste advies die er op de markt te vinden zijn.
• Je ontwikkelt verkoopmogelijkheden door het bouwen aan de relaties met je dealers en met bestaande en potentiële eindgebruikers.
Het grootste deel van je tijd zal je focus liggen op New Business aan eindgebruikers in nauwe samenwerking met onze lokale dealers.


Ons profiel
Het MASCOT Benelux team is professioneel en TESTED TO WORK. We werken in regio's en per regio is er een Area Sales Manager, Account Manager en een Area Sales Promoter. Mascot werkt met een push & pull strategie, waarbij we enerzijds ons dealernetwerk volledig ondersteunen en anderzijds de eindgebruikersmarkt bewerken om zo meer mogelijkheden te creëren voor onze dealers. Je maakt deel uit van het gehele Benelux team dat dit jaar zal doorgroeien van 22 naar 30 collega's. In Naarden(NL) is onze Benelux showroom gevestigd en medio 2018 zullen we ook een showroom in België openen.
Wij groeien als bedrijf hard en bieden onze medewerkers ook ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. We stellen hoge eisen, wat natuurlijk tot uitdrukking komt in het salaris en de extralegale voorwaarden. We vragen verantwoordelijkheid maar geven ook veel vrijheid.

Mascot International A/S is een Deens internationaal opererend familiebedrijf. Het bedrijf ontwikkelt, produceert en brengt hoogwaardige werkkleding en veiligheidsschoenen op de markt voor o.a. de bouw, installatie, transport, logistiek en industrie.
De afgelopen jaren heeft het bedrijf een stevige groei doorgemaakt. MASCOT heeft wereldwijd ca. 2300 medewerkers in dienst. Op het gebied van werkkleding is MASCOT marktleider in Denemarken en toonaangevend in Europa. Onze ambities zijn groot en daarom is hoge kwaliteit van het uiterste belang. Wij streven bij alles wat wij doen naar 'Best Practice'. Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich dan ook door een toegewijde, oplossingsgerichte en flexibele houding die direct ten goede komt aan onze klanten. De belangrijkste onderdelen van onze strategie zijn het uitgebreide testproces en de controles waaraan al onze methoden, producten en leveranciers onderworpen worden. Daarom verwijzen wij de laatste jaren naar onszelf als TESTED TO WORK – een woordspeling die tevens onze bedrijfsstrategie weergeeft.

 

 
Share on:
Region:
Bruxelles - Brussel
Antwerpen - Anvers
Liège - Luik
Hainaut - Henegouwen
Namur - Namen
West-Vlaanderen - Flandre Occidentale
Oost-Vlaanderen - Flandre Orientale
Vlaams-Brabant - Brabant Flamand
Limburg - Limbourg
Luxembourg - Luxemburg
Brabant Wallon - Waals-Brabant
Application deadline:
Running
Expected Start Date:
As soon as possible
Location:
Gent
Contacts:
Koen de Fauw
Telephone: +32 479 89 94 29
Company homepage:
http://www.mascot.nl
Back to the top