Mascot International A/S

Designassistent med flair og interesse for grafisk design og print

Er du en passioneret designer, der brænder for det kreative i produktet, såvel som i prints og grafiske designs? Og kan du samtidig anvende det kreative kommercielt? Vil du tage del i den spændende udvikling hos en markedsledende virksomhed, hvor innovation og passion er bærende elementer i produktudviklingen? Så er du måske vores nye kollega i Designafdelingen.

Lidt om jobbet

Med reference til Designchefen, bliver du en del af et velfungerende team med tre topmotiverede og dygtige kolleger. Vi samarbejder tæt med vores kolleger i Danmark og Vietnam om de bedste løsninger til vores kunder. Vi vægter vores værdier i afdelingen højt, vi hjælper hinanden, har respekt for forskelligheder, vi er seriøse og passionerede og nyder godt af den faglige sparring på tværs i afdelingen.

Ud over at du skal være en del af designprocessen, hvor du skal assistere det øvrige team med koordinering og opfølgning af praktiske opgaver, skal du være den, som udformer det grafiske udtryk og prints i vores designs. Du skal blandt andet varetage følgende opgaver:

 • Koordinere og udføre grafiske design og print-opgaver med det øvrige designteam
 • Koordinere og udføre design af tilbehør med det øvrige designteam
 • Opsætning og print af produktoversigter
 • Udarbejdelse af modetegninger/ kropstegninger med bevægelse
 • Koordinere og registrere prøver
 • Koordinere vasketests
 • Rentegning af produkttegninger og styles i Illustrator og Photoshop
 • Udarbejdelse af farvekort m.m.
 • Assistere med vedligeholdelse af oversigter af metervarer, segmenter, sortiment, tidsplaner m.m.
 • Udfærdigelse af trend-præsentation for fremlæggelse på PU møder i samarbejde med designteam
 • Koordinere og etablere enduser test i udviklingsfasen
 • Koordinere branding og photo shoot med marketingafdelingen
 • Udarbejdelse af lookbooks og salgsmateriale i samarbejde med det øvrige design-team og marketingafdelingen
 • Deltagelse i inspirationsrejser, trendkonferencer og messer

Lidt om dig

Du har en uddannelse som designer, og du har flair og interesse inden for grafisk design og print. Du kan forene det kreative med det kommercielle, og du forstår at få virksomhedens DNA frem i det grafiske design, hvilket vil komme til udtryk i lookbook og præsentationer.

For at få succes i jobbet er det altafgørende, at du følger med i udviklingen og krav, der stilles til moderne beklædning. Du har en høj grad af faglighed og brænder for design. Du har flair for printdesign og brænder for dit fag, og du holder dig derfor løbende opdateret på nyeste trends, farver og teknikker. Du medvirker dermed til, at MASCOT forbliver i den absolutte top blandt arbejdstøjs-producenter.

Derudover har du et stort drive og kan arbejde i et travlt miljø, hvor der hele tiden sker meget. Du lægger samtidig vægt på at færdiggøre dine opgaver. Du har sans for detaljen og leverer et gennemarbejdet resultat. Endelig er det vigtigt, at du er vedholdende, ansvarsbevidst og struktureret. Du finder glæde i såvel kreative som rutineprægede opgaver.

Du taler dansk og behersker engelsk i skrift og tale og er god til at kommunikere på alle niveauer. Og du har solid erfaring med Photoshop, Illustrator og InDesign.

Du har et højt energiniveau og trives i en travl hverdag med masser af deadlines, og hvor ingen dage er ens. Du er struktureret, fleksibel og forandringsvillig

Lidt om os

MASCOT er en ambitiøs virksomhed, hvor professionalisme, innovation og handlekraft belønnes. Vi giver alle, der vil og kan, muligheder for personlig og faglig udvikling. Du kommer til at arbejde i en dynamisk virksomhed, hvor åbenhed og arbejdsglæde vægtes højt. Vi har et travlt og godt arbejdsmiljø.

Vi tilbyder en attraktiv løn ud fra dine kvalifikationer, samt forsikrings-, pensions- og sundhedsordning. Desuden får du mulighed for at præge din egen personlige udvikling i en virksomhed i vækst.

Del på:
Region:
Region Midtjylland
Jobtype:
Fast
Arbejdstid:
Heltid
Ansøgningsfrist:
Vi læser ansøgninger løbende
Tiltrædelse:
Snarest muligt
Arbejdssted:
Silkeborg, Pårup
Yderligere oplysninger fås hos:
Helle Bruhns
Mobil: +45 30930142
Hjemmeside:
http://www.mascot.dk
Tilbage til toppen