Mascot International A/S

Supply Chain Planner

Motiveres du af en afvekslende hverdag med stor kontaktflade internt i virksomheden? Da vores nuværende planlægger har fået nye udfordringer internt i organisationen, søger vi en struktureret og energisk kollega til vores logistikafdeling. 

Jobbet

I stillingen som Supply Chain Planner i MASCOTs logistikafdeling bliver det din primære opgave at planlægge produktion af arbejdstøj på vores egne systuer i Vietnam og Laos samt oprettelse af indkøbsordrer (handelsvarer)

Jobbet indebærer en bred kontaktflade, da du bliver bindeled mellem vores salgsafdeling, produktionen i Vietnam og Laos, supply chain, færdigvarelager, udviklingsafdeling og indkøb.

Du kommer til at arbejde med de nyeste værktøjer inden for SAP og SAP IBP. Erfaring med og forståelse for arbejde med MRP-kørsel vil blive vægtet højt

Dine arbejdsopgaver:

  • Planlægning af produktion og proaktiv opfølgning på leveringer 
  • Oprettelse af indkøbsordrer og opfølgning på leveringer  
  • Opfølgning på forecast/estimater/kampagner 
  • Kommunikation med andre funktioner i MASCOT
  • Ad hoc-opgaver i relation til ovenstående
  • Udvikling og vedligeholdelse af system-stamdata for planlægningsområdet 
  • Koordinering af påbegyndelses- og afslutningsterminer 

Du refererer direkte til vores logistikchef og bliver en del af et team på syv kompetente kolleger. Målet og dine succeskriterier bliver at sikre en høj leveringssikkerhed, fornuftig lagerbinding samt fortsat optimering af planlægning og dertilhørende systemer. For den rette kandidat vil der være mulighed for at bidrage til optimering af udnyttelsen af SAP R/3. 

Lidt om dig
Vi forestiller os, at du har minimum to års relevant erfaring inden for logistik. Måske har du tilmed en uddannelse inden for området. Uanset din baggrund, skal du have lyst til at udvikle dine kompetencer i en international virksomhed i vækst.  
Du taler dansk og behersker engelsk på forhandlingsniveau i både skrift og tale. Du er rutineret bruger af MS Office-pakken. Som person er du en stærk analytiker, og du er god til at kommunikere på alle niveauer. Du har et højt energiniveau, og du trives i en travl hverdag med masser af deadlines, hvor ingen dage er ens. Du er struktureret, fleksibel, robust og forandringsvillig. 

Kendskab til samarbejde med asiatiske lande vil være en fordel. Du arbejder gerne selvstændigt eller i mindre teams og har en sund skepsis over for de indsamlede informationer. Din arbejdsstil er præget af stor ansvarsfølelse og vedholdenhed kombineret med indsigt i detaljerne. 

Bliv en del af en stærk kultur
MASCOT er en international vækstvirksomhed med en stærk og ambitiøs kultur båret af engagement, kompetencer, flid og samarbejde. Vores ambition er at udvikle, producere, markedsføre og sælge verdens bedste arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj. Du bliver en del af en dynamisk arbejdsplads i konstant udvikling, hvor vi hver dag tilgår vores opgaver med et højt energiniveau, en løsningsorienteret fleksibilitet og omstillingsparathed. Hos os får du stort ansvar, samtidig med at vores ledere gennem coaching, motivation og opfølgning skaber fundament for faglig og personlig udvikling af de enkelte medarbejdere.

MASCOT er også en familievirksomhed og er helt grundlæggende funderet på de familiære værdier. Vi stoler på hinanden, passer på hinanden og behandler hinanden ordentligt og med respekt. Det er også den tilgang, vi har til vores kunder og andre samarbejdspartnere. Vi gør os umage med at tilbyde en professionel og fremsynet løsning. Ordentlighed og kvalitet i enhver henseende er i højsædet.

Topmoderne rammer, skabt til arbejdsglæde og dynamik
MASCOTs domicil ligger i Pårup, lige vest for Silkeborg. Vi ligger lige ud til Herning-motorvejen og hovedvej A13, så du kommer nemt frem fra hele det midt- og østjyske område.

Vores domicil byder på topmoderne fysiske rammer, både i forhold til interiør og eksteriør. Udover egen, velindrettet kontorplads indbyder vores hus til fællesskab og godt arbejdsmiljø. Frokosten laves af vores dygtige kokke i restauranten, og nydes med udsigt til både mark og skov fra øverste etage i bygningen. Derudover kan du både før og efter arbejde frit benytte vores velindrettede fitnesscenter med state-of-the-art maskiner.

Del på:
Region:
Region Midtjylland
Ansøgningsfrist:
Vi læser ansøgninger løbende
Tiltrædelse:
Hurtigst muligt
Arbejdssted:
Engesvang
Yderligere oplysninger fås hos:
Ulla Johannessen
Telefon: +45 30930149
Hjemmeside:
http://www.mascot.dk
Tilbage til toppen