Mascot International Laos

Finance Manager - Udstationeret i Laos

Finance Manager

Vi søger en erfaren og engageret Finance Manager, som kan understøtte den fortsatte profitable vækst og lede økonomifunktionen hos Mascot International Laos, der er et datterselskab til det danske, familieejede Mascot International A/S.

Som vores nye Finance Manager bliver du tilknyttet vores produktionsfaciliteter i Laos, hvorfor du vil skulle udstationeres til Vientiane, Laos, hvor du vil få en strategisk nøglerolle og arbejde i et spændende, internationalt miljø.

MASCOT Laos producerer arbejdstøj i topkvalitet, og virksomheden beskæftiger ca. 2400 medarbejdere, der alle bidrager til vores fælles mål om at producere produkter af højeste kvalitet. Det er desuden vores ambition, at vores arbejdstøjsproduktion skal være førende hvad angår bæredygtighed, medarbejderforhold, produktivitet, og særligt med den højeste kvalitet på alle parametre.

I MASCOT skaber vi resultater gennem et respektfuldt, internationalt samarbejde på tværs af organisationsstrukturer, funktioner og kulturer. Vores kerneværdier er kvalitet og ordentlighed, og de går igen i alt, hvad vi gør. Det betyder, at vores kunder og leverandører altid får kvalitet i produkter, løsninger og aftaler, mens ordentlighed for os er ensbetydende med, at vi er grundige, professionelle og tager ansvar.

Central rolle i ledelse og drift

Som Finance Manager vil du spille en central rolle i den daglige drift og ledelse i MASCOT Laos, hvor du vil fungere som højre hånd for den administrerende direktør. Dine ansvarsområder inkluderer ledelse og udvikling af en lokal økonomiafdeling bestående af fem medarbejdere. Dette indebærer uddannelse af medarbejderne samt udvikling og implementering af effektive controlling- og analyseværktøjer.

Du vil desuden være ansvarlig for at sikre overholdelse af lovgivning og god regnskabspraksis, herunder korrekt behandling af indkøbsanmodninger, -ordrer og -kontrakter samt lønafregning og intern revision. Derudover vil du have ansvaret for budgetudarbejdelse for MASCOT Laos samt ansvaret for udarbejdelsen af måneds- og årsregnskaber, i samarbejde med revisor og Finance Manager fra Mascot International A/S i Danmark.

En vigtig del af din rolle vil også være at fremme en kultur, hvor best practice deles og koncernens samlede værdiskabelse optimeres. Du vil have et tæt samarbejde med den lokale chefgruppe samt finansafdelingen hos MASCOTs koncernhovedsæde i Danmark.

Den ideelle kandidat kommer med nogle års ledelseserfaring fra en produktionsvirksomhed og medbringer en solid finansiel værktøjskasse, herunder:

  • Erfaring indenfor økonomistyring og ledelse
  • Erhvervsøkonomisk uddannelse på kandidatniveau, gerne med revisionsbaggrund, f.eks. Cand. merc. aud.
  • Erfaring fra udviklingslande er en fordel
  • Erfaring med SAP er en fordel
  • Ekspertniveau i Excel.

Derudover behersker du dansk og engelsk flydende og professionelt i både skrift og tale.

 Som person:

  • er du analytisk stærk, detaljeorienteret og holder overblikket
  • har du en vindende personlighed og er en synlig og tydelig leder
  • stiller du høje krav til kvalitet af det arbejde og den indsats, der leveres – både til dig selv og andre.

Vi tilbyder en attraktiv udstationeringspakke, herunder boligforhold i Vientiane, lokal transport, sundhedsforsikring og skatteforhold.

Er du interesseret?

Har du lyst til at blive en del af vores internationale koncern med et spændende udviklingspotentiale, så læg din ansøgning og CV ind her.

Vi holder løbende ansættelsessamtaler og besætter stillingen, når vi har fundet den rette kandidat.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

#LI-HA1

Del på:
Ansøgningsfrist:
løbende
Tiltrædelse:
efter aftale
Arbejdssted:
Vientiane, Laos
Yderligere oplysninger fås hos:
Halfdan Bock Andersen
Mobil: +45 30188232
Hjemmeside:
http://www.mascot.dk
Tilbage til toppen